- Vi har troen på gull, det har vi så absolutt

Lettvekterne gikk enkelt til semifinale.

GULLHÅP:  Kristoffer Brun og Are Strandli (t.v)  kvalifiserte seg videre på rostadion Eton Dorney. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
GULLHÅP: Kristoffer Brun og Are Strandli (t.v) kvalifiserte seg videre på rostadion Eton Dorney. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

ETON DORNEY (Dagbladet): Den norske dobbeltsculleren i lettvekt, med Kristoffer Brun (24) og Are Strandli (23) endte på andreplass i sitt forsøksheat, bare slått med 89 hundredeler av de danskene Mads Rasmussen og Rasmus Quist.

De to beste båtene går rett til semifinale.

Nordmennene åpnet heatet rolig og lå en stund sist, men fra 1500-metersmerket og de siste 500 meterne til mål passerte de Hellas, Cuba og Ungarn.

- Det er 13-14 båter som kan kjempe om medalje, så det er sykt deilig å gå rett til semifinale, jubler Kristoffer Brun etter at det første delhinderet i OL er i havn.

- Det var et godt disponert løp. Men vi raknet litt på slutten. Vi har enda mer å gå på når det gjelder samroing, sier Kristoffer Brun til Dagbladet.

Tror på gull Gutta har en 6. og en 7. plass fra før i verdenscupen. Likevel er de ikke overrasket over at de har kvalifisert seg til OL-semifinale. Og de legger ikke skjul på drømmen om OL-gull i London.

- Vi har troen på gull. Det har vi så absloutt. Og dette løpet viser at vi ligger godt an. Vi har mer inne, sier Are Strandli med et smil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer