-  Vi har vært fantastiske

Lyn valset over elendige Bodø/Glimt og sørget for at også bronsemedaljen gikk til Oslo. Nå vil Henning Berg bli enda bedre - med de samme spillerne.

-  Jeg er veldig fornøyd over utviklinga i laget. Vi har fått en trygghet og et fundament jeg gleder meg til å bygge videre på, sier Henning Berg etter at jubelen over bronsemedaljen hadde lagt seg på Ullevaal.

På tross av resultatet var det slett ikke mye å juble over, men etterpå fokuserte sjefen på sesongen som helhet.

-  Se på hvilke klubber vi har bak oss: RBK, Viking og Brann. Dette er lag med helt andre økonomiske forutsetninger enn oss. Vi har vært fantastiske.

Gullet som glapp

I gleden over bronsen, unnet treneren seg et lite sukk over forspilte gull-sjanser.

-  Vi var veldig nære gullet. Vi tapte mot Tromsø hjemme og klarte bare uavgjort mot Aalesund, men ingen hadde forventa det av oss.

I går glapp det meste på sleipe og tåkete Ullevaal, men ut av all elendigheten begynte målene plutselig å renne inn. Jan Derek Sørensen serverte og leverte, mens unge Kevin Larsen dominerte nok til å gi Lyn-håp også for neste sesong - og ikke minst for Royal League og deretter spill i Europa som tredjeplassen sikrer.

Et par fattige poeng var alt som manglet på at gårsdagens kamp kunne vært kampen om gullet. Og for alle, unntatt Henning Berg i går, er det åpenbart at Oslo-laget trenger en storscorer:

 VELDIG: Lyn og trener Henning Berg var bare to poeng fra seriegull, men juble likevel for bronsemedaljene. -   I ngen hadde forventa det av oss, så jeg vil ikke si at gullet glapp, sier Berg. Foto: Digitalsport
VELDIG: Lyn og trener Henning Berg var bare to poeng fra seriegull, men juble likevel for bronsemedaljene. - I ngen hadde forventa det av oss, så jeg vil ikke si at gullet glapp, sier Berg. Foto: Digitalsport Vis mer

-  Det blir selvfølgelig gjort vurderinger etterhvert, men de som er her nå fortjener all ære og vi skal sørge for å bli bedre på det meste til neste år.