-  Vi har vært fantastiske

Lyn valset over elendige Bodø/Glimt og sørget for at også bronsemedaljen gikk til Oslo. Nå vil Henning Berg bli enda bedre - med de samme spillerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Jeg er veldig fornøyd over utviklinga i laget. Vi har fått en trygghet og et fundament jeg gleder meg til å bygge videre på, sier Henning Berg etter at jubelen over bronsemedaljen hadde lagt seg på Ullevaal.

KAMPFAKTA

Tippeligaen

Lyn - Bodø/Glimt 6- 0 (1- 0).


Mål:
1- 0 selvmål (45), 2- 0 Thomasz Sokolowski (48), 3- 0 Kevin Larsen (83), 4- 0 Jan Derek Sørensen (86), 5- 0 Sørensen (89), 6- 0 Bjarne K. Ingebretsen (90).

Gult kort:
Christian Berg, Runar Berg, Bodø/Glimt.

Dommer:
Øyvind Alapnes, Finnsnes.

Tilskuere:
4025.

På tross av resultatet var det slett ikke mye å juble over, men etterpå fokuserte sjefen på sesongen som helhet.

-  Se på hvilke klubber vi har bak oss: RBK, Viking og Brann. Dette er lag med helt andre økonomiske forutsetninger enn oss. Vi har vært fantastiske.

Gullet som glapp

I gleden over bronsen, unnet treneren seg et lite sukk over forspilte gull-sjanser.

-  Vi var veldig nære gullet. Vi tapte mot Tromsø hjemme og klarte bare uavgjort mot Aalesund, men ingen hadde forventa det av oss.

I går glapp det meste på sleipe og tåkete Ullevaal, men ut av all elendigheten begynte målene plutselig å renne inn. Jan Derek Sørensen serverte og leverte, mens unge Kevin Larsen dominerte nok til å gi Lyn-håp også for neste sesong - og ikke minst for Royal League og deretter spill i Europa som tredjeplassen sikrer.

Et par fattige poeng var alt som manglet på at gårsdagens kamp kunne vært kampen om gullet. Og for alle, unntatt Henning Berg i går, er det åpenbart at Oslo-laget trenger en storscorer:

VELDIG: Lyn og trener Henning Berg var bare to poeng fra seriegull, men juble likevel for bronsemedaljene. -   I ngen hadde forventa det av oss, så jeg vil ikke si at gullet glapp, sier Berg. Foto: Digitalsport
VELDIG: Lyn og trener Henning Berg var bare to poeng fra seriegull, men juble likevel for bronsemedaljene. - I ngen hadde forventa det av oss, så jeg vil ikke si at gullet glapp, sier Berg. Foto: Digitalsport Vis mer

-  Det blir selvfølgelig gjort vurderinger etterhvert, men de som er her nå fortjener all ære og vi skal sørge for å bli bedre på det meste til neste år.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer