- Vi har vært gjennom verre

Kona snakker for første gang David Beckhams påståtte sidesprang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Hvis du har gått glipp av det: Beckham beskyldes for å ha hatt sex med sin tidligere personlige assistent Rebecca Loos.

Søndag reiste kona Victoria Beckham til Sveits, og i går ble hun og Real Madrid-stjernen gjenforent i alpebyen Courchevel.

Der ble de selvfølgelig møtt av et fulltallig pressekorps, og til The Sun sier den tidligere Spice Girls-stjernen at hun ikke frykter for ekteskapet.

- Vi har vært gjennom verre ting enn dette. Og vi skal definitivt komme oss gjennom dette.

Paret smilte og holdt hverandre tett på bildene i avisa. Dermed tyder mye på at Beckhams kone har godtatt England-kapteinens forsikringer om at han føler seg lykkelig gift.

Beckham har benektet søndagsavisas påstander om sidesprang, men han avviste ikke konkret at han kan ha hatt sex med sin tidligere assistent.

Den 26-årige jenta beskyldes nå for å ha fått over 3,7 mill. kroner for historien. Og i går fortalte broren John Roos at hun gråtende innrømmet forholdet over telefonen.

I Storbritannia skaper saken store overskrifter og enkelte aviser trykker nå til og avskrifter av påståtte tekstmeldinger mellom Roos og Beckham.

Sjøl har fotballstjernen fått fri av Real for å dra på alpeferie. Men bare fordi han er utestengt når den spanske klubben møter Monaco i morgen.

Til helgen spiller han seriefotball igjen. Med eller uten kona i Madrid.

FORLOT LONDON:</B> Her er Victoria Beckham på vei til flyplassen med parets to sønner.
PÅ BANEN:</B> David Beckham er suspendert i Champions League i morgen, men er tilbake i Madrid til helgas kamp.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer