<strong>PAR:</strong> Anders Mol og Christian Sørum er et par i sanden, her på Voldsløkka, men utenfor sliter de med å finne seg en partner. Foto:Nina Hansen
PAR: Anders Mol og Christian Sørum er et par i sanden, her på Voldsløkka, men utenfor sliter de med å finne seg en partner. Foto:Nina Hansen Vis mer

Mol og Sørum åpner opp om singellivet:

- Vi har vært på jobb

De har gjort suksess på sandvolleyballbanen, men på kjærestefronten har Anders Mol og Christian Sørum møtt motgang.

Publisert

VOLDSLØKKA (DAGBLADET): I september 2019 sa duoen til Dagbladet at de skulle bruke høsten og vinteren til å finne kjærligheten.

- Hvordan har jakten gått?

- Vi har vært på utkikk, og vi har vært på jobb, men så kom coronaen, og man måtte isolere seg litt mer, svarer Sørum, mens Mol letter litt mer på sløret.

- Jeg har hatt noe nesten, men det ble aldri noe ordentlig forhold ut av det, fortsetter Mol.

De spøker om at de kanskje bør skaffe seg veiledning når det kommer til kjærestejakten, men er klare på at ikke gir seg med det første.

- På grunn av corona har det vært mye alenetid, da hadde det vært hyggelig med en kjæreste. Nå skal vi være i Norge mesteparten av vinteren, så håpet er at coronaen skal slippe litt, så vi kan jobbe videre med å finne den store kjærligheten. Vi er heldige som bor i Norge, det er masse vakre jenter her, avslutter Sørum med et smil.

Skade og usikkerhet

Med EM-turnering i september har kjærestejakten blitt satt på vent. Duoen skal jevnlig coronatestes før mesterskapet i Latvia. Det har blitt sesongens store mål, etter at OL i Tokyo ble utsatt til 2021.

Der har de muligheten til å vinne EM for tredje gang på rad, men innrømmer at de er usikre foran turneringen, etter et 2020 uten turneringer og matching mot de beste.

Dagbladet møter verdensenerne på sandvolleyball-anlegget på Voldsløkka.

<strong>FORBEREDELSER:</strong> Anders Mol og Christian Sørum terper på detaljene på Voldsløkka i Oslo. Foto:Nina Hansen
FORBEREDELSER: Anders Mol og Christian Sørum terper på detaljene på Voldsløkka i Oslo. Foto:Nina Hansen Vis mer

- Det vil være tøffere enn noen gang, vi har ikke fått trent ordentlig. Det har heller ikke de andre, men det er vanskelig å vite hvordan vi er sammenlignet med andre lag, forklarer Mol.

De tapte 2-0 i treningskamp i Lofoten mot sine latviske rivaler Aleksandrs Samoilovs og Jānis Šmēdiņš i starten av september.

- Det var kjipt, men vi må se på det året vi har hatt. Jeg har hatt en lårskade og ikke fått trent ordentlig i år. Det var første gjennomkjøring. Det trenger vi, så skal vi være klare når mesterskapet starter, utdyper Mol.

- Jeg tror ikke toppnivået vårt har gått ned. Spiller vi på vårt beste kan vi ta en ny tittel, mener han.

Inspirerende tur

Selv om det ble tap mot Latvia i Lofoten, forteller duoen om at selve turen har vært en inspirasjon inn mot EM.

Der klatret de opp Svolværgeita, og spilte volleyball på toppen.

Se stuntet her:

EKSTREMT: Sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum har nylig utført et ekstremt stunt på Svolværgeita. Video: RedBull / Rødt Kort. Vis mer

- Det var spektakulært, helt rått, smiler Mol.

For to år siden spilte de på toppen av det 65 meter høye pariserhjulet Riesenrad i Wien.

- Jeg trodde at ingenting ville toppe det, men Lofoten gjorde det. Det var minner for livet, avslutter Sørum.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer