- Vi har verdens beste målvaktstrio

Stor styrke for Norge.

• Direkte på Dagbladet.no 21.20: Norge - Makedonia.

METZ (Dagbladet.no): Tidligere landslagsmålvakt Frode Scheie er ikke i tvil. Han mener Norge har en kjempefordel i VM, siden Marit Breivik har tre toppkeepere å velge mellom.

- Norge har tre kjempemålvakter, den beste trioen i verden. Forsvar og målvakt betyr ufattelig mye i håndball, sier TV 2-eksperten til Dagbladet.no.

Alle tre har fått spilletid så langt i mesterskapet, men toppnivået har vi bare sett glimtvis. To svært uortodokse motstandere får ta litt av skylden for det. Det er uansett i kampen framover det gjelder - og da kommer trolig formstigningen også.

- Enig med Frode

Jentene smiler bredt når Dagbladet.no overbringer attesten fra Frode Scheie.

- Det var jo hyggelig sagt. Det er mange gode målvakter her i VM, men de fleste nasjonene har kanskje bare én eller to toppkeepere, sier Terese Pedersen.

- Jeg er enig med Frode. Det er ikke mange nasjoner som har en så sterk trio, for de fleste har bare en, eller kanskje to, målvakter de satser på, sier Katrine Lunde Haraldsen.

- Vi har verdens beste målvaktstrio

- Jeg synes jeg er heldig som får lov til å jobbe med to så gode keepere, som jeg lærer masse av, sier Kari Aalvik Grimsbø.

• DagbladetTV: Se videoen øverst i saken, hvor jentene beskriver hverandre. 

PS! Kari Aalvik Grimsbø og Tonje Nøstvold står over kveldens kamp mot Makedonia.