HÅP: Brann-helt Azar Karadas får kanskje fornyet kontrakt med Brann allikevel. Brann-ledelsen går langt i å antyde at eidaren og kraftspilleren allikevel får ny kontrakt etter at han ble dumpet tidligere i høst. Foto: Marit Hommedal NTB / Scanpix
HÅP: Brann-helt Azar Karadas får kanskje fornyet kontrakt med Brann allikevel. Brann-ledelsen går langt i å antyde at eidaren og kraftspilleren allikevel får ny kontrakt etter at han ble dumpet tidligere i høst. Foto: Marit Hommedal NTB / ScanpixVis mer

Ikke helt sikkert at Brann-helt forsvinner fra Brann

- Vi holder døren på gløtt for Azar Karadas

- Jeg gir bånn gass for at Brann skal få sølv. Det er mest viktig nå. Så får vi se hvilken drakt jeg spiller i neste år, sier Karadas.

-BERGEN (Dagbladet): Mot Lillestrøm ble han "nesten-helt" da han stanget inn 1-1-målet i det 54. minutt. Det kunne fort blitt dagen der Azar Karadas nok en gang ble Brann-helt. I stedet vant Lillestrøm 1-2.

Brann gikk tidligere ut i høst og sa at Karadas ikke er med i planene for 2017-sesongen. Men nå sier trener og sportssjef at døren fremdeles står på gløtt. Karadas selv har heller ikke lukket døren for fortsatt Brann-spill.

- Jeg har blitt spurt tusen ganger om hva som skjer med Azar neste år. La meg si det slik. Han gjorde det bra i dag, og døren står på gløtt. Mer enn det vil jeg ikke si, smiler Brann-trener Lars Arne Nilsen til Dagbladet.

Populær mann
Men mannen som vet mest, og som har siste ordet om Azar Karadas også neste år blir i Brann-trøyen, er sportssjef Rune Soltvedt. Også han følger dør-ordspillet til trener Nilsen.

- Hehe. Azar er en populær mann i Bergen. Jeg vil si at vi ikke er ferdigsnakket, og at mye kan skje enda. Men det tar vi i samtaler med Azar, når den tid kommer, og ikke nå rett etter sesongens første hjemmetap, sier Soltvedt.

At Brann-ledelsen nå er mer positiv til at Azar får en ettårs-kontrakt, kan forklares med at dersom Brann kvalifiserer seg for Europacup-spill, så trenger de kraftpluggen som har god internasjonal erfaring på CV-en.

Vil ikke spekulere
Hovedpersonen selv er like diplomatisk og tåkete som en gammel ambassadør.

- Jeg har fått beskjed om at jeg ikke er med i planene til Brann neste år. Men ting skjer. Min dør er ikke lukket, sier Karadas.

- Nå er jeg opptatt av å runde av serien på en god måte. Uansett om jeg er reserve, eller er med i startelleveren. Det er min plikt å gi full gass til siste kamp er blåst av. Så får vi se hva som skjer, sier eidaren og bergenseren, som har kone og barn godt etablert i Bergen.