- Vi hører hjemme i Champions League

En selvsikker John Arne Riise spilte en av sine beste kamper denne sesongen. Og han gjorde det for manageren og fansen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

MANCHESTER (Dagbladet): Etter kampen smilte han bredt.

- Vi har vært under et stort mediepress, spesielt manager Gerard Houllier. I dag bestemte vi oss for å gå ut og vise hva vi er gode for. Ingen trodde vi skulle klare det, men vi viste at vi kan. Derfor var dette en viktig seier for oss, sier Riise.

Han er godt fornøyd med egen innsats, spesielt i første omgang.

KAMPFAKTA

Premier League

Manchester U.- Liverpool 0- 1 (0- 0). L: Murphy (str. 62). T: 67647.

- Etter pausen flyttet de Cristiano Ronaldo over på min side. Han er en god fotballspiller, og det ble litt vanskeligere, sier Liverpool-spilleren.

Første siden 1993

Kampen var jevn og begge lag hadde sine sjanser, men det måtte et straffespark til før ballen lå i mål bak United-keeper Tim Howard. Da dommeren pekte mot sekstenmeterfeltet var det nesten elleve år siden sist et bortelag ble idømt straffespark på Old Trafford i en ligakamp.

Danny Murphy satte ballen til venstre for United-keeperen.

- Ut fra kampbildet kunne kanskje uavgjort vært et greit resultat. Etter at vi gikk i ledelsen forandret kampbildet seg litt, men vi holdt kampen ut, sier Riise.

Han har vært litt ut og inn denne sesongen, men ser nå ut til å ha kapret sin plass på venstre back. For noen uker siden sa manager Gerard Houllier til Dagbladet at Riise har blitt bedre defensivt.

- Jeg har jobbet mye med det. Den første sesongen i Liverpool var jeg mer en fri spiller. Nå vet jeg hvor manageren ønsker å bruke meg, og jeg jobber med de oppgavene han gir, sier Riise.

Håper på Champions League

Med gårsdagens seier trygget Liverpool fjerdeplassen på tabellen, en posisjon som gir plass i Champions League.

- Sesongen har vært en skuffelse. Vi snakket om å vinne ligaen, men klarte ikke å leve opp til det. Nå er det viktig at vi klarer fjerdeplassen. Liverpool er en klubb med tradisjoner som absolutt hører hjemme i Champions League, sier Riise.

DOMINERENDE: Liverpools John Arne Riise var sentral i Manchester i går. Her er det Darren Fletcher (t.v) og Ryan Giggs som ikke henger med i svingene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer