Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi jobber fortsatt med å komme gjennom den fasen

Angriper Marcus Rashford om Manchester Uniteds tøffe periode.

GRUNN TIL Å SMILE: Ole Gunnar Solskjær sammen med Marcus Rashford, som ble byttet ut mot Chelsea. Angriperen skal ikke ha pådratt seg noen skade. Foto: REUTERS/Eddie Keogh/NTB Scanpix
GRUNN TIL Å SMILE: Ole Gunnar Solskjær sammen med Marcus Rashford, som ble byttet ut mot Chelsea. Angriperen skal ikke ha pådratt seg noen skade. Foto: REUTERS/Eddie Keogh/NTB Scanpix Vis mer

Chelsea - Manchester United 1-2

LONDON (Dagbladet): Tre borteseire på seks dager er ikke hverdagskost. Manchester United håpet at 1-1-kampen mot ligaleder Liverpool ville være starten på en snuoperasjon, og foreløpig ser det ut til at det var nettopp det.

De positive resultatene har også gitt manager Ole Gunnar Solskjær pusterom, etter at det ble stilt stadig flere spørsmål om nordmannen var den rette til å lede klubben.

Med sjuendeplass i Premier League, god kontroll i Europa League og avansement til kvartfinalen i Ligacupen, er det godt å være United-spiller igjen.

Slik har det ikke vært på en stund.

- Vi har hatt det tøft. Vi jobber fortsatt med å komme gjennom den fasen, sier Marcus Rashford til Sky Sports.

HØYDEPUNKTER: Her får du målene fortløpende under kampen mellom Chelsea og Manchester United i Ligacupen. Video: Viasat Vis mer

- God følelse

Angriperen scoret begge målene mot Chelsea, og framsto lettet etter seieren i London.

- Den eneste måten å komme gjennom det på, er å kjempe og vinne, for det er de tingene som gjør at alle er glade. Når du vinner, våkner du opp med en god følelse. Hovedfokuset var forbedring og utvikling, sier Rashford om Uniteds gode trend.

- Vi er definitivt på vei mot noe, fra og med oppkjøringen i sommer har vi jobbet mye. Sesongstarten var ikke som forventet, men vi har kommet oss gjennom det, sier Rashford videre.

Solskjær forteller at lagånden innad i Manchester United er veldig god. Nordmannen har særlig jobbet med den mentale biten den siste tiden.

- Vi har reist mye den siste uka. Vi har god lagånd og fellesskap. Det viser lagets karakter, sier Solskjær til Sky Sports.

Solskjær valgte å ikke holde pressekonferanse etter kampen på Stamford Bridge, noe du står fritt til å gjøre i Ligacupen.

Sammenliknes med Ronaldo

Rashfords andre scoring var en rakett fra 30 meter - en bursdagsgave på forskudd for angriperen, som fyller år 31. oktober.

Etterpå fikk han skryt av Solskjær.

- Det var veldig likt Cristiano (Ronaldo) var det ikke? Gutten har nerver av stål. Han tar straffe uten problemer. Han vinner kampen for oss, fantastisk, sier Solskjær til MUTV etter kampen.

Manageren forteller at Rashford har scoret mange gode frisparkmål på trening, men ikke helt har fått det ut i kamp. I går kveld fikk angriperen virkelig et drømmetreff.

- Det var en fantastisk følelse. Det er en vanskelig teknikk, og jeg vet at den ikke alltid går inn. Men du fortsetter å prøve, og i dag fikk vi belønningen, sier Rashford om scoringen.

Neste kamp for Manchester United er Bournemouth i ligaen - den fjerde bortekampen på rad for de røde.

- Det er vanskelig sted å komme til, men la oss sørge for at vi vinner. Det er en fantastisk kveld i kveld. Nå må vi sørge for at vi henter oss inn, for det er tidlig avspark lørdag. Vi skal være klare for den kampen, sier Solskjær.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media