- Vi kan bedre!

Ole Gunnar Solskjær og Ruud Van Nistelrooy skjøt jula inn med fire vakre scoringer i går. I tillegg gav Phil Neville og Roy Keane United- supportere over hele verden den beste julegaven de kunne få.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Solskjær scoret Uniteds tredje mål i går, og det var en vakker scoring etter en corner fra Nicky Butt.

- Jeg var nok litt heldig med at ballen gikk i mål. Tror ikke den hadde gått i mål i vår tunge periode for litt siden, mener Solskjær.

Rett før scoringen slo han Claus Lundekvam i en duell.

Kan bedre

Til tross for storseier mente flere United- spillere at de kan bedre.

- Vi spilte kanskje ikke den beste fotballen til tider, men 6- 1 høres jo veldig bra ut. Vi scoret på de to første sjansene vi hadde, og da var kampen avgjort, skriver Solskjær på sin hjemmeside hos Solution.as.

Phil Neville, som satte punktum med et nydelig solomål er enig med kristiansunderen.

- Det var en fantastisk følelse å se ballen gå i mål. Samtidig vet alle gutta på laget at vi kan spille bedre fotball enn dette, sier Neville

Gode i perioder

United-manager Alex Ferguson var også godt for nøyd etter gårsdagens kamp, men også han mener laget har mer å gå på.

- Vi spilte godt i perioder og forsvarte oss i tillegg veldig bra, sier Ferguson.

Han skryter mye av Ruud van Nistelrooy.

- Ruud er skikkelig i støtet for tida. 1- 0-scoringen var en fantastisk avslutning, sier Ferguson.

- Fantastisk

Van Nistelrooy var den største United- helten i går med tre vakre scoringer.

- Dette var en fantastisk kamp, og fansen bare ropte på flere scoringer. Det viktigste nå er å fortsette i det sporet vi har vært i de tre siste kampene, sier den flygende hollenderen.

I går fløy Nistelrooy ekstra høyt, og hadde det vært en pipe på Old Trafford, hadde nok Uniteds sjefsjulenisse fløyet ned gjennom den også.

Solid midtbane

Det første målet kom etter knappe 30 sekunder og er det raskeste målet som er scoret i årets Premier League. En lang ball fra Paul Scholes ble elegant ekspedert i nettet. Van Nistelrooy skryter mye av sin egen midtbane.

- Jeg fikk to flotte gjennombruddspasninger fra Paul Scholes, og midtbanen vår spiller fantastisk i øyeblikket. Det gjør jobben lettere for oss spisser. I tillegg er vi veldig solide bakover på banen, sier Van Nistelrooy.

I går gjorde keeper Fabien Barthez nok en brøler i forkant av reduseringsmålet. Et svakt utspill endte i scoring fra Marian Pahars. Men franskmannen ordnet opp inntrykket med to klasseredninger på slutten av kampen.

Men siden United mener de kan bedre, er vi veldig spent på fortsettelsen.

SCORET: Ole Gunnar Solskjær mener han var heldig som klarte å score på corner i går, og han roper på forbedringer i laget. Likevel: Manchester United kan ta juleferie med god samvittighet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer