OPTIMIST: Arsenal er på vinnersporet i Premier League, og kan skilte med tre strake seire. Den siste kom mot Aston Villa lørdag. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK
OPTIMIST: Arsenal er på vinnersporet i Premier League, og kan skilte med tre strake seire. Den siste kom mot Aston Villa lørdag. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRKVis mer

- Vi kan bli nummer to i ligaen

Wenger optimistisk på Arsenals vegne.

(Dagbladet): London-klubben Arsenal har ikke hatt den sesongen de hadde håpet på. De ligger foreløpig på en femteplass i Premier League, er slått ut av FA-cupen, og møter trolig samme skjebne i Champions League etter å ha tapt første oppgjør mot Bayern München i åttendelsfinalen 3-1.

Det er utvilsomt ikke bra nok for det meritterte laget. Det har den siste tiden blitt spekulert i om Wengers epoke i Arsenal er over

Men når det hele ser som mørkest ut, svarer Wenger. Han sier til britiske BBC at en andreplass i ligaen fortsatt er mulig for London-laget.

-  Manchester City er ikke utenfor rekkevidde. Det blir kamp til siste slutt, sier Wenger. Akkurat nå ligger Manchester City ni poeng foran Arsenal.

Til tross for for tapet mot Bayern München i Mesterligaen, og medieoppslagene om Wenger, har laget tre strake seire i ligaen - siste mot Aston Villa lørdag. Foran på tabellen ligger altså Manchester United, Manchester City, Chelsea og Tottenham.

- Jeg vet ikke om det blir en duell med Tottenham, svarer Wenger på spørsmål om hvem som tar fjerdeplassen,

- Jeg er ikke sikker på at vi ikke kan nå de andre plasseringene. Chelsea er rett foran, og Manchester City er ikke utenfor rekkevidde.

PS! Arsenal har ikke hatt èn plassering i Premier League utenfor topp fire siden Wenger ble manager i 1996.