Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi kan ikke fortsette å komme bakpå fra begynnelsen

Solskjær vil ha Molde i form tidligere.

RASKERE I FORM: Ole Gunnar Solskjær har sett seg lei på at Molde roter bort poeng tidlig i sesongen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
RASKERE I FORM: Ole Gunnar Solskjær har sett seg lei på at Molde roter bort poeng tidlig i sesongen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ole Gunnar Solskjær har sett seg lei på at Molde roter bort poeng tidlig i sesongen.

Molde-manageren tar ifølge Romsdals Budstikke grep foran 2013-sesongen.

- Mye av det vi skal gjøre ligner på de to foregående sesongene, men vi vil ha større fokus på å komme oss i form tidligere. Den fysiske oppkjøringen blir litt justert. Under den andre treningsleiren i månedsskiftet februar-mars skal vi vise at vi er i rute, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.

Han forventer flere seirer i sesonginnledningen enn i 2011 og 2012. Molde ble seriemester begge årene.

- I år åpnet vi med tre bortetap på rad, og vi kan ikke fortsette å komme bakpå fra begynnelsen. Guttene må være klare til å starte på et høyere nivå, vi er nødt til å få en bedre start neste år, sier Solskjær.

I 2012 tapte Molde tre av de seks første seriekampene. Av de resterende 24 ble bare tre tapt. De seks første seriekampene i 2011 ga to seirer, to uavgjort og to tap. Bare fire av de siste 24 kampene ble tapt.

(NTB)


Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!