RASKERE I FORM: Ole Gunnar Solskjær har sett seg lei på at Molde roter bort poeng tidlig i sesongen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
RASKERE I FORM: Ole Gunnar Solskjær har sett seg lei på at Molde roter bort poeng tidlig i sesongen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

- Vi kan ikke fortsette å komme bakpå fra begynnelsen

Solskjær vil ha Molde i form tidligere.

Ole Gunnar Solskjær har sett seg lei på at Molde roter bort poeng tidlig i sesongen.

Molde-manageren tar ifølge Romsdals Budstikke grep foran 2013-sesongen.

- Mye av det vi skal gjøre ligner på de to foregående sesongene, men vi vil ha større fokus på å komme oss i form tidligere. Den fysiske oppkjøringen blir litt justert. Under den andre treningsleiren i månedsskiftet februar-mars skal vi vise at vi er i rute, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.

Han forventer flere seirer i sesonginnledningen enn i 2011 og 2012. Molde ble seriemester begge årene.

- I år åpnet vi med tre bortetap på rad, og vi kan ikke fortsette å komme bakpå fra begynnelsen. Guttene må være klare til å starte på et høyere nivå, vi er nødt til å få en bedre start neste år, sier Solskjær.

I 2012 tapte Molde tre av de seks første seriekampene. Av de resterende 24 ble bare tre tapt. De seks første seriekampene i 2011 ga to seirer, to uavgjort og to tap. Bare fire av de siste 24 kampene ble tapt.

(NTB)