- Vi kan ikke fortsette på denne måten

Carragher frykter tidlig Champions League-exit.

(Dagbladet.no): To seire av to mulige i serieinnledningen ville tilfredsstilt mange, men ikke Liverpools forsvarskjempe Jamie Carragher.

Selv om kampene mot både Sunderland og Middlesbrough har endt med tre poeng, har avgjørelsen falt seint og spillet vært alt annet en imponerende.

Det har fått Carragher til å tenne varsellampene foran det høyst avgjørende returoppgjøret mot Standard Liege i den tredje kvalifiseringsrunden til Champions League; det siste hinderet før gruppespillet og de store pengene.

- Vi har ikke fått spillet til å sitte ennå, og det går ikke an å gjemme bort. Dersom vi presterer slik som vi har gjort de siste ukene, kommer det til å bli ekstremt vanskelig å slå Standard Liege på onsdag. De er ikke noe \'Mikke Mus\'-lag. De er regjerende seriemestre i Belgia og beviste i den første kampen hvor gode de er, understreker Carragher i et intervju med Liverpool Daily Post.

Kampen Carragher referer til endte målløst, og dermed går man inn i returmøtet med liten feilmargin.

- Vi innser at vi må heve nivået på onsdag, men vi har vunnet to av to kamper i ligaen, og det kan komme til å fortsette. Vi vet at at vi vil forbedre oss, og vi har for mange gode spillere til å prestere på den måten vi gjør i øyeblikket. Derfor er jeg sikker på at det kommer til å snu. Uansett må vi være storfornøyde med resultatene, sier Carragher vel vitende om at Liverpool topper Premier League-tabellen sammen med Chelsea som de eneste lagene med full poengpott så langt.

Visekapteinen, som var sterkt delaktig i Liverpools utligningsmål mot Middlesbrough på lørdag, er likevel usikker på hvilke riktige skritt Rafa Benitez\' menn har tatt siden forrige sesong.

- Det er for tidlig i sesongen til å si hvor laget står. Beviset på fremgangene vil man først se etter noen måneder dersom vi ikke spiller for mye uavgjort eller taper kamper, mener Carragher.

LEVER FARLIG: Jamie Carragher advarer mot å ta for enkelt på oppgaven mot Standard Liege og Dieumerci Mbokani i kampen om en gruppespillsplass i Champions League. Foto: EPA/Scanpix
LEVER FARLIG: Jamie Carragher advarer mot å ta for enkelt på oppgaven mot Standard Liege og Dieumerci Mbokani i kampen om en gruppespillsplass i Champions League. Foto: EPA/Scanpix Vis mer
- Vi kan ikke fortsette på denne måten