SALG: Det er uaktuelt for Manchester City å låne ut Carlos Tevez, sier manager Roberto Mancini.Foto: SCANPIX/AFP/IAN KINGTON
SALG: Det er uaktuelt for Manchester City å låne ut Carlos Tevez, sier manager Roberto Mancini.Foto: SCANPIX/AFP/IAN KINGTONVis mer

- Vi kan ikke låne ut Tevez

Manager Mancini sier City må selge.

Manchester City-manager Roberto Mancini hevder det er uaktuelt å låne ut urokråka Carlos Tevez.

City skal i møte med italienske Milan torsdag denne uken, og Serie A-klubbens mål er å låne argentineren ut sesongen.

Det juleønsket innfris ikke av Mancini.

- Jeg håper vi kan finne en god løsning både for oss og for Carlos. Vi vil at Carlos skal komme tilbake på fotballbanen, og den beste løsningen for oss er å selge ham. Vi kan ikke låne ham ut, påstår Mancini.

City-sjefen mener det er viktige signaler som skal sendes.

- Når Manchester City kjøper en spiller, må klubben betale mange penger. Men når vi ønsker å selge spillere, skal de liksom gå på utlån. Det er ikke bra og ikke riktig overfor de øvrige spillerne.

- Klubben betaler mange penger over tre år til Carlos. Da blir det bare riktig for en annen klubb som vil ha ham, det være seg Milan, Juventus, Paris Saint-Germain eller Inter, å betale det spilleren er verd, mener manageren.

Tevez har oppholdt seg i Argentina den siste tiden. I september røk han uklar med Mancini etter krangel om et innbytte i mesterligakampen mot Bayern München.

(NTB)