- Vi kan ikke miste ett eneste poeng til

Real Madrid-back frustrert etter uavgjort mot Villarreal.

HØR HER: Alvaro Arbeloa (t.h) forteller til spanske Marca at Real Madrid ikke har råd til å miste ett eneste poeng til om de skal holde følge med tetlagene i La Liga. Her er han med lagkamerat Karim Benzema. Foto: REUTERS/Osman Orsal/NTB Scanpix
HØR HER: Alvaro Arbeloa (t.h) forteller til spanske Marca at Real Madrid ikke har råd til å miste ett eneste poeng til om de skal holde følge med tetlagene i La Liga. Her er han med lagkamerat Karim Benzema. Foto: REUTERS/Osman Orsal/NTB ScanpixVis mer

Real Madrid-back Alvaro Arbeloa uttrykte fredag en viss frustrasjon over tingenes tilstand. - Vi kan ikke miste ett eneste poeng til, sa han før helgens møte med byrival Atlético.

Real har havnet bak Atlético og erkerival Barcelona etter seks runder i den spanske toppdivisjonen. To poeng skiller «Los Blancos» fra tetlagene.

- Vi kan ikke slappe av. Vi har ikke råd til å tape flere poeng. Ikke ett eneste ett, sa han til spansk TV ifølge Marca.

Laget avga poeng mot Villarreal, som har levert over forventet i sesongåpningen. Likevel kan luken til Barcelona og Atlético fort bli stor om poengtapene kommer ofte.

Hvittrøyene møter lørdag nettopp Atlético på hjemmebane. Arbeloa frykter at kampen kan bli avgjørende for om Real Madrid blir hengende etter Barcelona også i år.

Katalanerne møter på sin side Almería på bortebane.

(NTB)