Foto: (AP Photo/Tim Hales)
Foto: (AP Photo/Tim Hales)Vis mer

- Vi kan ikke score tre eller fire hver eneste kamp

Mancini etter uavgjort mot WBA. Nå er de a poeng med United.

(Dagbladet): West Bromwich Albion - Manchester City 0-0

Manchester City har vært gnistrende så langt i Premier League, og hadde scoret 53 mål på 17 kamper før dagens møte med West Bromwich.

På The Hawthorns ble imidlertid Roberto Mancini og hans elever holdt til uavgjort av et oppofrende West Bromwich-lag som kjempet med nebb og klør.

Manchester City er med det a poeng med Manchester United, som knuste Wigan på eget gress samtidig som City bare klarte uavgjort.

- Vanskelig - Det var vanskelig i dag. Vi visste at det ville bli det før kampen. Når en spiller mot et lag som har alle spilelrne bak ballen og ikke scorer i første omgang, da blir det ikke lett. En får ikke noe rom, sa City-manager Roberto Mancini etter kampen.

City hadde 17 skuddforsøk, men bare fire av dem var på mål.

- Vi fikk lite plass, og vi scorte ikke på mulighetene vi fikk. Vi var ikke gode nok i første omgang, det gikk for sakte, sa Mancini.

Nære for WBA West Bromwich var langt fra ufarlige, og kunne fort ha tatt alle tre poengene da Jerome Thomas smalt ballen i stolpen kvarteret før full tid.

- Vi visste at City var gode og at vi måtte spille opp mot vårt beste for å få et poeng. Jeg er fornøyd med at vi klarte å være disiplinerte, og det var nesten vi tok alle tre poenge på kontringer, men jeg er ikke ufornøyd med ett poeng, sa en smilende Roy Hodgson etter kampen.

Nærmest for City var David Silva som fikk en mulighet tidlig i første omgang, men spanjolen blåste ballen over fra kloss hold tidlig i den første omgangen.

- Vi kommer ikke til å score tre eller fire hver eneste kamp. Det er umulig. Det vil være noen kamper der en ikke makter å score. Vi gjorde alt vi kunne i dag for å score, men klarte det altså ikke, sa Mancini.

Foto: Reuters / Darren Staples
Foto: Reuters / Darren Staples Vis mer