- Vi kan ikke tape for Norge

Liverpool-Degen om VM-nasjonens bitre hjemmetap.

SKUFFET: Philipp Degen var skuffet over tap mot Norge og Kristofer Hæstad. Nå håper han på VM-plass for Sveits til sommeren. - Jeg må bare gjøre mitt beste i Liverpool, sier backen som forårsaket straffesparket som ga Norge seieren.Foto: Michael Buholzer, Reuters/Scanpix
SKUFFET: Philipp Degen var skuffet over tap mot Norge og Kristofer Hæstad. Nå håper han på VM-plass for Sveits til sommeren. - Jeg må bare gjøre mitt beste i Liverpool, sier backen som forårsaket straffesparket som ga Norge seieren.Foto: Michael Buholzer, Reuters/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||GENÈVE (Dagbladet): Sveits - Norge 0-1.

Liverpool-backen Philipp Degen hadde vært på banen i to minutter da han felte Morten Gamst Pedersen og laget straffesparket som gjorde John Carew til matchvinner i går kveld.

- Jeg var borti ham, men jeg synes ikke det var en klar straffe, sier Degen til Dagbladet.Uansett ble det nok en kjedelig inntreden for sveitseren, som nylig ble utvist i ligadebuten fra start for Liverpool - også da mot «norsk» motstand - Fulham med Erik Nevland og Brede Hangeland på banen.

- Var det ham nå igjen? sier Erik Huseklepp da Dagbladet forteller hvordan Norge fikk straffe.

Brann-spilleren gikk av banen etter et spark på utsiden av foten i slutten av første omgang, og sto i dusjen da kampen ble avgjort rett etter pause.

- Skuffende å tapeDegen mener altså straffesparket var av det billige slaget, men innser at det er lite han får gjort med det.

- Er det straffe, så er det straffe, sier han.

Han har verre med å innfinne seg med et tap på hjemmebane mot en antatt enkel motstander som Norge. Sveits er tross alt klare for VM til sommeren, og stilte et mannskap proppet med spillere fra Serie A, Bundesliga og Premier League.- Det er klart det er skuffende å tape for Norge. Vi kan ikke tape for Norge. Men det viktigste er at vi er klare til juni, det er da det gjelder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer