- Vi kan klare oss med uavgjort

Høgmo har laget klart.

VIL AVRUNDE MED SEIER: Norge står med seks poeng av ni mulige så langt i EM-kvalifiseringen. Årets siste landskamp spilles i Baku søndag kveld. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
VIL AVRUNDE MED SEIER: Norge står med seks poeng av ni mulige så langt i EM-kvalifiseringen. Årets siste landskamp spilles i Baku søndag kveld. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BAKU (Dagbladet): Landslagssjef Per-Mathias Høgmo kunngjorde på dagens pressekonferanse i Baku at han har det meste av laget klart før morgendagen, men hvorvidt Martin Ødegaard starter mot Aserbajdsjan eller ikke, vil han ikke ut med:

- Mye av laget er klart, ja. Men selvfølgelig er det alltid noen smådetaljer vi tar med oss inn i morgendagen, sier Høgmo.

- Det er en god konkurranse om flere plasser. En ting er hvordan vi starter, men vi må også tenke på hvordan vi kan endre kampbildet underveis, forteller landslagssjefen på dag seks av landslagssamlinga - og én dag før sesongen avsluttes med kvalifiseringskampen ved Det kaspiske hav.

- Vi har hatt ei god uke, og vi er godt forberedt. Vi har brukt mye tid på å forberede oss på morgendagens kamp, men vi har også hatt møtevirksomhet med tanke på at det er fire måneder til vi møtes igjen - og vi er et ungt, spillende lag, sier Høgmo.

Han kunne også bekrefte at Alexander Tettey, som ble spart mot Estland, er 100 prosent klar.

Uavgjort er ok Aserbajdsjan er rangert som nummer 126 på den siste FIFA-rankingen. Den plassen deler de med Luxembourg. Med tre poeng vil Norge stå med ni totalt etter fire kvalifiseringskamper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer