- Vi kan klippe plenen hjemme eller sove på gressputer, det spiller ingen rolle

411 dager siden Godset sist vant på naturgress.

INGEN GRESSMANN: David Nielsens spillere sliter på å få det til på naturgress. Hjemme på kunstdekket på Marienlyst er Strømsgodset derimot helt overlegne - på de siste 45 hjemmekampene i serien har det ikke blitt noen tap. Molde er for øvrig både laget som slo Strømsgodset på Marienlyst sist, og laget Strømsgodset sist slo på naturgress i serien. Foto: Audun Braastad / NTB Scanpix
INGEN GRESSMANN: David Nielsens spillere sliter på å få det til på naturgress. Hjemme på kunstdekket på Marienlyst er Strømsgodset derimot helt overlegne - på de siste 45 hjemmekampene i serien har det ikke blitt noen tap. Molde er for øvrig både laget som slo Strømsgodset på Marienlyst sist, og laget Strømsgodset sist slo på naturgress i serien. Foto: Audun Braastad / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Lillestrøm - Strømsgodset 3-0 (1-0)

LILLESTRØM (Dagbladet): 28. april 2013. Strømsgodset slo Molde 2-1 på Aker stadion.

Den gangen lå Ole Gunnar Solskjærs menn desidert sist i Tippeligaen, mens drammenserne hadde startet ferden som endte med seriegull i november. 

Men siden har ikke Strømsgodset tatt tre poeng på en naturgressbane i Tippeligaen, til tross for at de har prøvd hele ti ganger. 

Gresspute og busstur Gårsdagens 0-3-tap for effektive Lillestrøm var David Nielsens første bortekamp som hovedtrener for Strømsgodset. Han har ingen forklaring på naturgresskomplekset.

- Det er ingen bombe at vi taper på ei naturgressmatte. De siste årene har vi ingen god statistikk på bortebane når det er naturgress, og den trenden har fortsatt. Vi må finne en løsning på det, sier Nielsen. - Kanskje dere kan trene mer på gress før bortekamper?

- Du kan hive alle mulige scenarier ut i lufta. Det spiller ingen rolle hva vi gjør. Vi kan kjøre en tur rundt Gulskogen i buss, vi kan gå ut og klippe gresset hjemme eller vi kan sove på en gresspute - det spiller ingen rolle, sier en rådvill danske, som understreker gang på gang at han er fornøyd med prestasjonen, resultatet til tross. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer