- Vi kan komme til VM

KIEV (Dagbladet.no): De norske fotballgutta nekter å være med på at VM-toget er gått. Siste sjanse er i Ukraina i kveld. Dagbladet.no følger kampen fra kl. 18.00.

Nils Johan Semb tror det kan gå. Spillerne ser muligheten. Og eks-landslagssjef Egil Olsen mener det utrolige kan skje.

- Det er klart det blir vanskelig, men muligheten er der, sa Drillo til Dagbladet.no under landslagets første trening i Kiev.

Norge har fem kamper igjen. Med full pott fra disse kampene, skal det mye til at Norge ikke tar kvalifiseringsplassen i gruppa.

- Kampen mot Ukraina er nok den vanskeligste, sier Drillo.

I går kunne Semb følge u-kampens 3-1-seier fra tribunen i Kiev. I dag skal Norges beste fotballmenn prøve å følge opp.

Det er lettskyet og fint spillevær i Kiev i dag. De mest optimistiske håper på nærmere 80.000 tilskuere på Olympiastadion. Avspark er kl. 18.00 norsk tid.

Det norske laget offentliggjøres først kort tid før avspark. Christer Basma har slitt med en lårskade denne uka, men ble meldt kampklar etter gårsdagens trening.

Det har knyttet seg en del usikkerhet omkring Sergej Rebrov foran kampen. Tottenham-spissen har slitt med en strekkskade.

Superspissen Andrej Sjevtsjenko er helt sikkert med. Ukraina-stjernen var mannen som sørget for at Norge ble slått 1-0 på Ullevaal i fjor høst.

- Vi må alltid ha et øye på ham. Det er ikke uten grunn at han har scoret så mange mål i Italia de siste to årene, sa Semb på gårsdagens pressekonferanse.

Dagbladet.no tror Semb starter med dette laget:

Myhre - Basma, Berg, Hoftun, Riseth - Rudi, Leonhardsen, Andersen, Bakke, Tessem - Carew.

Dagbladet.no følger kampen minutt for minutt. Etter kampen får du referater og