- Vi kan nesten love Thor massespurt

Kurt Asle tror på vill kjøring i bakkene ut fra Monaco.

VIKTIG ROLLE: Kurt Asle Arvesen spiller en viktig rolle i dag - også for Thor Hushovd - siden Saxo Bank ønsker å beholde den gule ledertrøya og dermed vil prøve å holde feltet samlet til en massespurt. Foto: ARNT E. FOLVIK
VIKTIG ROLLE: Kurt Asle Arvesen spiller en viktig rolle i dag - også for Thor Hushovd - siden Saxo Bank ønsker å beholde den gule ledertrøya og dermed vil prøve å holde feltet samlet til en massespurt. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||MONTE CARLO (Dagbladet.no): Fabian Cancellara vant gårsdagens tempo og hans Team Saxo Bank vil gjøre alt de kan for at han skal få bære den gule ledertrøya også i morgen.

Derfor vil Kurt Asle Arvesen og lagkameratene forsøke å kontrollere hovedfeltet, slik at det blir en massespurt i Brignoles i ettemiddag.

Målet til Saxo Bank er å beholde trøya fram til tirsdagens lagtempo.

- Vi kan nesten love Thor Hushovd og de andre spurterne at det blir en massespurt, sier Arvesen til Dagbladet i Monte Carlo-havna før dagens etappe.

Vil hente inn bruddNordmannen er innstilt på en knalltøff dag i den franske heten.

- Jeg, Stuart (O'Grady) og Nicki (Sørensen) skal sitte helt framme. Vi skal prøve å ha kontroll på feltet fra start, og så får vi be om hjelp fra de andre hvis vi trenger det, sier Arvesen.

Men de får det ikke lett. Lagene som satser på spurtkanonene sine vil holde seg i ro, mens andre lag vil forsøke å utfordre dem - trolig fra start.

- Jeg tror det blir villt opp de første bakkene, fordi det er mange lag som ønsker å gå i brudd for å vise seg fram i Tour de France, sier Kurt Asle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer