- Vi kan slå alle!

AIX-EN-PROVENCE (Dagbladet): - Jeg blir ikke overrasket hvis vi vinner, sier Drillo og ser rett inn i det mest globale TV-kameraet av dem alle - det som tilhører CNN. - Så lenge vi slo Brasil, kan vi jo ta Italia også. Og spiller vi opp mot vårt beste, kan vi slå alle. Hører dere, folkens - han sier ALLE!

En ny pressekonferanse nærmer seg slutten - og Drillo har gjort det igjen. Han har sett verden i hvitøyet og brølt. Og da den lille CNN-kisen - som brakk engelsken sin på italiensk - snur seg etter intervjuet, gliser han og nikker fornøyd til han med kameraet på skulderen.

- Multo bene, sier han.

Det betyr veldig bra og er bekreftelsen på at Drillo i går kveld og i natt gikk jorda rundt på verdens største TV-kanal.

Analyse

Det andre han serverte blir garantert smurt ut i samtlige italienske publikasjoner. Det handler om den video-jobben Dagbladet skrev om i går - den nattåpne seansen sammen med analyse-fantast Øivind Larsen. For var det én ting utlendingene var ute etter i går ettermiddag, så var det tallene.

- Jeg har dem, svarte Drillo.

Og presenterte resultatet som et salmevers.

- Italia skapte seks målsjanser mot Chile, ti mot Kamerun og åtte mot Østerrike. Ni av dem kom etter breakdowns, fem på dødballer og ti etter lange angrep. Jeg er imponert over det de gjorde mot Kamerun, men mot Chile og Østerrike så de ikke bra ut.

- Hvilket betyr?

- Jeg er ikke ferdig med studiene ennå. Jeg har fortsatt et døgn til.

Ingen hemmeligheter

En amerikaner spør Olsen om hvordan det er å være trener for verdens største mareritt - det laget ingen av de store ønsker å møte.

- Vi er de mest forutsigbare i hele verden, sier Drillo. - Vi har ingen hemmeligheter, gjør ingen forandringer - vi bare kjører på. Og derfor vil vi ikke tilpasse oss etter Italia. Vi spiller på vår måte.

Basta.

- Er sjøltilliten blitt større etter Brasil-seieren?

- Trua i laget var god før Brasil-kampen, også. Så motivasjonen skal det ikke stå på. Vi vet at vi kan slå Italia.

- Hvordan opplever du spillerne?

- Akkurat nå er de veldig daffe. Brasil-kampen var en stor utladning, og folk er slitne både psykisk og fysisk. Men det bekymrer meg ikke. Det som er viktig nå, er å få et skikkelig spillermøte.

Baardsen tar straffe?

Det ble holdt i går kveld. I dag gjenstår bare finjusteringer.

Det som derimot er et poeng, er tankene og planlegginga om hvem som skal ta eventuelle straffespark etter 120 uavgjorte minutter.

- Espen Baardsen ble luftet på et møte. Han er jo den beste straffeskytteren vi har.

- Alvorlig talt - mener du at Baardsen kan komme inn i kampens 119. minutt for å ta ei straffe?

- Nei, vi har vel bytta inn alle dem vi kan før en slik mulighet byr seg.

Det som er derimot er helt sikkert, er at det blir varmt. Som i en bakerovn. Og like sikkert er det at verdens mest utskjelte trener har det fint.

- Jeg koser meg, sier Drillo. - Har egentlig gjort det hele tida. Og det er viktig å nyte det nå som hver kamp kan bli den siste.

Men:

- Jeg tar så mange kamper jeg kan.

SELVSIKKER: Drillo uttaler i internasjonal presse - til glede for journalistene.