- Vi kan slå alle

Nordstrand vartet opp med festhåndball i går, og tror nå på finalespill i EHF-cupen.

- Jeg vil helst unngå å møte et ungarsk lag i semifinalen. Det er en lang reise, og hjemmesupporterne er elleville. Men på den annen side: Spiller vi som vi gjør i dag, kan vi slå hvem som helst, sier kaptein Monica Sandve.

Dinamo AQUA fra Volgograd i Russland ble ikke vist noen nåde i Nordstrandshallen i går. Etter det knallsterke uavgjortresultat på bortebane, knallet Nordstrands-jentene til og overkjørte de storvokste russerne. Det ble ti-måls-seier til slutt, et meget sterkt resultat internasjonalt.

Små og gode

- Dette er en klassisk lagseier. Den gløden og entusiasmen vi viser på banen er bare helt utrolig, sier Sandve, en av de mange gode spillerne i går.

Seks scoringer ble det til slutt på rogalandsjenta, som på grunn av Oslo-lagets skadesituasjon i det siste har måttet steppe inn som bakspiller.

Strekspiller Randi Gustad leverte en ny kjempekamp for Nordstrand. Med sine sju spillemål ble hun toppscorer sammen med Iva Zamorska. Bakover gjorde hun i tillegg en glimrende jobb med å demme opp for Dinamos beste spiller, som målte 198 cm på strømpelesten.

- Jeg liker å spille mot store spillere, for de er som regel ikke så raske, sier Gustad, som er minst to hoder lavere enn Dinamos toppscorer.

Hun er enig med lagkaptein Sandve om veien videre i EHF-cupen.

- Så bra som vi spiller nå, kan vi slå alle. Vi tar imot hva som helst, gliser den lynraske Nordstrand-streken.

Trener Ivica Rimanic var tydelig stolt over jentene sine i gårsdagens kvartfinale.

- Laget stråler

- Alle spiller med en trygghet og glede som er svært imponerende. Hele laget stråler, og jentene fortjener ros, sier Rimanic og planter et kyss på kinnet til målvakt Vibeke Nordli. Den 21-årige sisteskansen hadde en redningsprosent på rundt 50.

Førstkommende tirsdag trekkes semifinalene, og Ivica Rimanic kommer ikke til å ligge søvnløs å gruble på hvem som blir Oslo-lagets motstander der.

- For meg spiller det ingen rolle. Vi er i god form nå, og slår alle dersom vi spiller med samme innsats og guts som i dag, sier Rimanic.

IKKE TIL Å STOPPE: Nordstrands strekspiller Randi Gustad leverte en ny kjempekamp og ble toppscorer sine sju spillemål. - Jeg liker å spille mot store spillere, for de er som regel ikke så raske, sier Gustad.