Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi kan slå alle

John Arne Riise om Champions League. Direkte NÅ: Champions League

(Dagbladet.no): Alt har ikke gått på skinner for Liverpool så langt i sesongen. Sjette plass i Premier Leauge og ni poeng bak Arsenal, riktignok med en kamp mindre spilt, er i underkant.

Og John Arne Riises lagkamerater ligger på tredjeplass i Mesterligaens gruppe A foran kveldens møte med jumbo Deportivo.

- Vi kan overraske

Men Riise er evig opitmist.

- Helt ærlig, alt kan skje i denne turneringen. Se på fjorårets finalister, ingen forventet at Monaco og Porto skulle gå til finalen, sier Riise til Liverpools hjemmeside.

Og fortsetter:

- Jeg tror virkelig vi kan overraske folk. Vi er i en tøff gruppe, men kommer vi gjennom den, kan vi slå alle på en god dag, sier sunnmøringen.

I scoringsform

Det er det nok ingen, bortsett fra de mest ihuga Liverpool-supporterne, som har troen på.

- For øyeblikket er det lite forventninger til oss, fordi vi er i en oppbyggingsfase. Folk tenker ikke på oss når de snakker om hvem som kan vinne ligaen eller Mesterligaen, sier Riise.

Men det kan selvfølgelig endre seg, i alle fall om landslagsbacken fortsetter å banke inn mål.

Riise har puttet i to kamper på rad for Liverpool.

SKUDDFOTEN I ORDEN: John Arne Riise har scoret i Liverpools to siste kamper, og har tørt krutt i go'foten foran kveldens møte med Deportivo.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media