HAR TROEN: Andre Villas-Boas mener at Chelsea kan slå hvilket som helst lag i verden. Foto: REUTERS/Luke MacGregor
HAR TROEN: Andre Villas-Boas mener at Chelsea kan slå hvilket som helst lag i verden. Foto: REUTERS/Luke MacGregorVis mer

- Vi kan slå Barcelona

Andre Villas-Boas ville sluttet med fotball om han ikke trodde Chelsea kunne slå Barcelona.

(Dagbladet): Dersom Chelsea skulle oppfylle drømmen om å holde Champions League pokalen i mai må de på et eller annet tidspunkt ta seg forbi Barcelona. Det skremmer ikke Andre Villas-Boas.

- Barcelona er laget å slå. De kan slå hvilket som helst lag i verden, men det kan Chelsea og Real Madrid også. Hvis jeg ikke trodde det ville jeg sluttet med fotball. Jeg går ikke inn i spillet med en tapende mentalitet, sier Villas-Boas ifølge Sportinglife.

Uforutsigbart
Han mener det er vanskelig å spå hvilke lag som vil kjempe om Champions League pokalen denne sesongen.

- Det er nokså uforutsigbart. Det har vært et mønster hvor mer eller mindre de samme lagene har vært i semifinalen de siste fire årene, men det kommer helt an på trekningen fram til da, sier Villas-Boas.

I likhet med Chelsea har Manchester City kommet seg raskt i til toppen av Premier League med rike eiere, nå ser Chelsea-bossen laget som en naturlig utfordrer i Champions League.

REGJERNDE MESTER: Barcelona kronet en god sesong med å slå Manchester United 3-1 i Champions League finalen. Foto: AFP PHOTO/ JOSEP LAGO
REGJERNDE MESTER: Barcelona kronet en god sesong med å slå Manchester United 3-1 i Champions League finalen. Foto: AFP PHOTO/ JOSEP LAGO Vis mer

- De har slått sammen de beste talentene i verden dette året, det er noe som ikke er til å tro. Det viser hva de ønsker å oppnå, og de har en vinnende manager i tillegg. Jeg kan ikke se hvorfor de ikke har kvalitetene som skal til for å gå hele veien, sier Villas-Boas.

Vil kjempe i toppen
Han mener kjøpene City har gjort viser at klubben vil kjempe i toppen denne sesongen.

- City går for bevist talent. Nasri og Aguero har allerede vist hva de er verdt. Det viser at Manchester City allerede i år ønsker å utgjøre en forskjell, sier Villas-Boas.