- Vi kan slå Real Madrid her hjemme

Ingenting er umulig i Nybergsund.

(Dagbladet.no): Litt spøkefullt ble det sagt i Nybergsund før kveldens cuptriumf over Vålerenga, at alle lag kan slås på Nybergsund Stadion – selv Real Madrid.

Det høres kanskje ut som om suksessen i årets sesong allerede har gått Trysil-folket til hodet, men overfor Dagbladet.no utdyper trener og sportssjef Ola Brenden hva han legger i påstanden.

– Vi pleier å si at vi jobber økt for økt. La oss si at én økt varer fra avspark til neste gang den er ute av spill, og målet er å holde nullen i den økta, begynner Brenden.

– Ingen vil vel påstå at det er umulig å stå i mot hvilket som helst lag så lenge, så da handler det bare om å klare økt for økt. Med den tankegangen kan hvilket som helst lag slås – også Real Madrid, sier trenerhelten til Dagbladet.no.

Ville sjokkere Vålerenga

NIL-Trysil åpnet fryktinngytende i kveldens cupoppgjør, og før det var gått tjue minutter sto det 2-0 til hjemmelaget. Det var helt etter planen.

– Vi ville prøve å sjokkpresse dem, og trodde kanskje de forventet et lag som lå lavt. Vi var veldig gode og offensive i første omgang, jeg er stolt og glad over prestasjonene, sier Brenden.

Ubeseiret i både serie og cup, Nybergsund er på vei mot en stor sesong. Men treneren er likevel ydmyk for motstanden som venter i cupkvartfinalen.

FOLKEFEST: Ekstatiske scener på Nybergsund Stadion da Lars Eirik Bredvold satte punktum for festen med 3-1 på overtid. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
FOLKEFEST: Ekstatiske scener på Nybergsund Stadion da Lars Eirik Bredvold satte punktum for festen med 3-1 på overtid. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer

– Det eneste jeg ønsker meg er en ny hjemmekamp. Utover det har vi et motto her oppe: «Ingenting er umulig, og alt er mulig», sier Brenden til Dagbladet.no.

Full fest for fansen i kveld

At Brenden ønsker seg hjemmekamp bør ikke komme som noen overraskelse etter kveldens forestilling. Alt var perfekt på Stadion, publikum, atmosfære, og til slutt resultat.

– Vi har hatt 200 funksjonærer på dette arrangementet, på et lite sted med 240 husstander. En enorm dugnadsånd fra hele Trysil har gjort dette mulig, det er de som fortjener å feire nå, sier Brenden, som må vandre noen meter unna for å klare å høre spørsmålene over telefonen.

I kveld er det nemlig åpent hus på Nybergsund Stadion.

- Vi kan slå Real Madrid her hjemme
FANSEN FEIRER: I kveld er det åpent hus på Nybergsund Stadion, og Johan Skarpmo og de andre Sundet-tilhengerne får en velfortjent feiring.
TENKER NYTT: - Vi må være kreative og løsningsorienterte i denne klubben, ellers kan vi være nedlagt i morgen, sier Ola Brenden.
KONTRAST: Ola Brenden og resten av Nybergsund-benken jubler, i bakgrunnen fortviler VIF-trener Petter Myhre.