-  Vi kan slå Rosenborg

Tommy Berntsen og Lyn kan være på vei mot noe stort i både serie og cup. I går utklasset de Vard Haugesund i cupen. Mandag venter toppkamp mot Rosenborg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bare ett poeng skiller de to lagene i trøndernes favør. Med full pott på mandag kan i beste fall veien opp til serieleder Tromsø være på bare tre poeng. Berntsen er overbevist om at Lyn har kapasitet både til å slå Rosenborg og vinne serien.

-  Vi har prestert jevnt bra de siste kampene, men vi har fortsatt litt å gå på. Klarer vi å heve oss ytterligere, kan det bli veldig bra, sier Berntsen - som ikke kan huske sist han scoret tre mål.

Selv må Lyn-stopperen stå over toppkampen på grunn av karantene.

-  Synd for meg personlig, men vi har mange gode erstattere, sier han.

KAMPFAKTA

NM, 4. runde Vard Haugesund- Lyn 0- 5 (0- 3). Tilskuere: 535. Mål: 0- 1 Tommy Berntsen (14), 0- 2 Jan Derek Sørensen (33), 0- 3 Berntsen (35), 0- 4 Berntsen (75), 0- 5 Manir Hamound (86). Gult kort: Eirik Honeland, Vard, Jo Tessem, Yngvar Håkonsen, Lyn.

Lyn-trener Hans Knutsen skryter av sine mange unge spillere, men lar det skinne igjennom at Berntsen vil bli savnet mot Rosenborg.

-  Han er kampens store spiller. Tommy scorer tre mål og står fram som en leder på banen. Vi gleder oss til mandag. Det er en skikkelig toppkamp og vi går selvsagt for seier. Bare synd Tommy må stå over, sier Knudsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer