Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vi kan ta gull

BISLETT (Dagbladet): Stabæk - Sogndal 5- 1. - Vi er også en reell gullkandidat. Husk at Stabæk har gjort unna bortekampene både mot Molde (1- 1) og Rosenborg (2- 2), sier lagkaptein Petter Belsvik etter gårsdagens målfest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Før kalasseieren på Bislett hadde Stabæk spilt to dårlige kamper: 1- 1 mot Lillestrøm og 0- 2 mot Brann.

- I begge kampene var vi passive. I går bestemte vi oss for å fighte skikkelig igjen, sier Petter Belsvik.
- I tillegg til å ha en helt annen glød, våget vi å presse høyt fra start. Dessuten brukte vi Tommy Svindal Larsen der han er best, nemlig på motstanderens banehalvdel, sier Stabæk-kapteinen.

Lekte seg

Thomas Finstad var innbytter mot Lillestrøm og Brann, i går fikk han spille på topp fra start. Etter 35 sekunder var han centimetre fra å skyte Stabæk i ledelsen. I stedet for å fortvile, fortsatte han og etter en drøy halvtime var unggutten tomålsscorer.

- Det er første gang jeg har scoret mer enn ett mål i en Tippeligakamp. Før pause var det lett å spille på spiss. Selv om det ble litt mer lekent etter hvert, kunne vi kanskje vunnet tosifret med full klaff, sier Thomas Finstad etter det festlige VM-vorspielet.
Stabæk vant sjansestatistikken med hele 12- 1 i første omgang, og det ville ikke ha vært noe å si på om laget hadde ledet mer enn 4- 0 til pausen.

Tamt

Titusenkronersspørsmålet på Bislett var hvordan Sogndal kunne slå Rosenborg 2-1 tre dager før gårsdagens oppgjør mot Stabæk?

- De fikk nok en veldig utladning i den kampen. I går var det et tamt Sogndal-lag som tapte, sier Petter Belsvik.
- Rosenborg-kampen satt fortsatt i hodet på oss. Vi kom oss ikke tidsnok ned på jorda igjen, spilte snilt og slapp inn for lette mål. Resultatet i går sier mer om at vi spilte dårlig enn at Stabæk var bra, sier Sogndal-kaptein Eirik Bakke.

<B>LUKTER GULL:</B> Stabæks kaptein Petter Belsvik er høyt oppe, og nå lukter han gull for de blåkledte fra Bærum.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!