- Vi kan ta igjen Rosenborg

Thioune tror på gull til Molde.

TROR PÅ GULL: Moldes Makhtar Thioune gjorde sitt mot Lyn blant annet ved å sette inn 3-0 på straffe. Senegaleseren har langt fra gitt opp kampen om seriegullet mot ubeseirede Rosenborg.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX .
TROR PÅ GULL: Moldes Makhtar Thioune gjorde sitt mot Lyn blant annet ved å sette inn 3-0 på straffe. Senegaleseren har langt fra gitt opp kampen om seriegullet mot ubeseirede Rosenborg. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| BODØ (Dagbladet): Makthar Thioune vil ikke dele ut noe seriemesterskap til Rosenborg. Senegaleseren tror gullet havner i Molde.

- Jeg tror vi kan ta igjen Rosenborg og vinne serien, sier Thioune til Dagbladet etter kampen på Aspmyra søndag.

Overbevisningen forklarer han slik:

- Vi trener hardt og jobber hardt hver dag. Vi er kompakte, og spiller som et lag. Alle for én, og én for alle, sier Thioune.

God økonomi Molde-trener Kjell Jonevret var naturlig nok fornøyd etter å ha innkassert nok en tre-poenger på bortebane. Men noe seriegull ønsker han ikke prate om.

- Vi skal gjøre det best mulig hver uke, men Rosenborg har et svært godt utgangspunkt. Forhåpentligvis klarer vi å henge med lenge i alle fall, sier Jonevret til Dagbladet.

I motsetning til mange av sine trener-kolleger i Tippeligaen slipper i alle fall Jonevret å bekymre seg for økonomien i klubben. Men han ser likevel ikke bort fra at han kommer til å miste noen av sine viktigste spillere allerede i sommer.

- Det er mye rykter for tiden, men vi har ikke hørt noe konkret. Vi har ikke økonomiske problemer som mange andre klubber, og dersom vi selger noen av våre spillere vil vi sitte igjen med mye penger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer