- Vi kan ta igjen Rosenborg

Thioune tror på gull til Molde.

TROR PÅ GULL: Moldes Makhtar Thioune gjorde sitt mot Lyn blant annet ved å sette inn 3-0 på straffe. Senegaleseren har langt fra gitt opp kampen om seriegullet mot ubeseirede Rosenborg.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX .
TROR PÅ GULL: Moldes Makhtar Thioune gjorde sitt mot Lyn blant annet ved å sette inn 3-0 på straffe. Senegaleseren har langt fra gitt opp kampen om seriegullet mot ubeseirede Rosenborg. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX .Vis mer

||| BODØ (Dagbladet): Makthar Thioune vil ikke dele ut noe seriemesterskap til Rosenborg. Senegaleseren tror gullet havner i Molde.

- Jeg tror vi kan ta igjen Rosenborg og vinne serien, sier Thioune til Dagbladet etter kampen på Aspmyra søndag.

Overbevisningen forklarer han slik:

- Vi trener hardt og jobber hardt hver dag. Vi er kompakte, og spiller som et lag. Alle for én, og én for alle, sier Thioune.

God økonomi
Molde-trener Kjell Jonevret var naturlig nok fornøyd etter å ha innkassert nok en tre-poenger på bortebane. Men noe seriegull ønsker han ikke prate om.

- Vi skal gjøre det best mulig hver uke, men Rosenborg har et svært godt utgangspunkt. Forhåpentligvis klarer vi å henge med lenge i alle fall, sier Jonevret til Dagbladet.

I motsetning til mange av sine trener-kolleger i Tippeligaen slipper i alle fall Jonevret å bekymre seg for økonomien i klubben. Men han ser likevel ikke bort fra at han kommer til å miste noen av sine viktigste spillere allerede i sommer.

- Det er mye rykter for tiden, men vi har ikke hørt noe konkret. Vi har ikke økonomiske problemer som mange andre klubber, og dersom vi selger noen av våre spillere vil vi sitte igjen med mye penger.

- Vil vinne med Molde
En av de heteste spillerene i Tippeligaen for tiden er Makhtar Thioune, og senegaleseren er fristet av spill i en større europeisk liga. Men først vil han vinne noe med Molde.

- Jeg drømmer om utlandet, men først drømmer jeg om å vinne noe med Molde. Hvor jeg eventuelt spiller i utlandet spiller ingen rolle, jeg tar det som det kommer.

- Henger ikke sammen
Bodø/Glimts Christian Berg var svært skuffet over måten baklengsmålene imot kom, mot det han omtaler som Norges beste kontringslag.

- Vi kan ikke slippe inn sånne mål. Fireren bak henger ikke sammen, og vi mister ballen for enkelt på midten. Vi vet hva de er gode på, og istedet for å demre opp for det, så inviterer vi dem til å utnytte det, sier midtbaneankeret.

Trener Kåre Ingebrigtsen er enig.

- Vi mister ballen for lett på vei framover. Presisjonen er alt for dårlig.

Men Glimt-trenern lot seg imponere av gjestenes spill.

- De er imponerende offensivt. Men jeg føler at vi henger godt med i kampen, og jeg er fornøyd med spillet vårt i første omgang hvor vi klarer å holde trykket oppe og skaper sjanser, sier Ingebrigtsen.