- Vi kan utfordre mesterne

Uwe Rösler beroliget. Sapara reddet RBK-poeng åtte minutter før slutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet.no): Viking - Rosenborg 1-1. Noen ganger er selv fotballen rettferdig. Derfor delte Viking og Rosenborg poengene i prestisjeoppgjøret på Viking Stadion.

- Vi har mye å gå på, sier både Viking-trener Uwe Rösler og Rosenborg-kollega Knut

Tørum etter poengdelingen på vårkalde Viking stadion.

Viking-treneren smilte nok likevel bredest, for det var veldig viktig for hjemmelaget å komme fra prestisjeoppgjøret med poeng.

- Kampen viste at vi kan utfordre mesterlaget, det gir selvtillit. Vi har landets beste spiss i Peter Ijeh. Samspillet med Hannes Sigurdsson vil bare bli bedre, det gir forhåpninger, sier Vikings tyske trener til Dagbladet.no.

- Preget av nerver

Rosenborg-trener Knut Tørum mener spillerbyttet i pausen, da Per Ciljan Skjelbred ble erstattet av Vidar Riseth, var viktig.

- Vi ble for utrygge med ball, og det manglet bevegelse. Da får vi ikke utnyttet de egenskapene til de beste spillerne våre. Og våre unge debutanter var preget av nerver, det var tydelig at åpningskampen var noe stort for dem. Da vi også satte inn Daniel Braaten, fikk vi endelig betalt for presset, sier Tørum.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer