- Vi kan vinne Champions League

John Arne Riise tror Liverpool kan overraske.

(Dagbladet.no:) Selvtilliten i Liverpool-garderoben har ikke fått seg en knekk, til tross for to strake tap i Premier League og det bitre tapet mot Chelsea i ligacupfinalen.

Klubben viste jo tross alt at de kan hamle opp mot europeiske stortklubber i Champions League for to uker siden, da de banket Bayer Leverkusen 3-1 på Anfield. En kamp de burde vunnet uten å ha sluppet inn baklengs.

- Vi spiller ikke i Champions League med en tanke i bakhodet om at vi ikke kan vinne den. Vi er positive og kan gå hele veien, sier John Arne Riise til klubbens hjemmeside.

- Vi er ikke favoritter

- Vi vet at Champions League er viktig for klubben, og når du spiller store kamper trenger du store spillere. Denne klubben har store spillere, fortsetter Riise.

Han sier at de beviste mot Leverkusen at de kan slå hvem som helst når de spiller godt.

Likevel:

- Vi er ikke favoritter, vi vet det. Men samtidig vet vi at de andre lagene vet hva vi er kapable til. I fjor kom to lag du ikke hadde regnet med helt til finalen, og også vi kan overraske.

Følg Champions League direkte på Dagbladet.no klokka 20.45.

I SKUDDET: John Arne Riise spilte en kjempekamp mot Leverkusen for to uker siden. I kveld kan Liverpool gå videre til kvarten.