Vi kårer verdens beste fotballspillere: En angrepstrussel med fenomenal fysikk

FourFourTwo kårer de ti beste spillerne i verden basert på 2016. Nummer seks er kraftspissen fra Wales, Gareth Bale.

NUMMER SEKS: Real Madrids Gareth Bale. Foto: AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU
NUMMER SEKS: Real Madrids Gareth Bale. Foto: AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

På et tidspunkt så det ut som Gareth Bales Real Madrid-eventyr nærmet seg slutten. Det gikk rykter om at lagkameratene var misfornøyd med ham og at han slet med å integrere seg i den spanske kulturen. I tillegg presterte han ikke som forventet på banen. Nå er de ryktene bare vage minner ettersom Bale ser ut til å nærme seg det utenkelige: Nemlig å ta over tronen etter Cristiano Ronaldo.

Portugiseren hamrer fortsatt inn mange mål, men de fantastiske løpene som han pleide å gjøre ned langs kanten, hvor han driblet seg forbi flere menn, de er det sjeldent man ser nå om dagen. Heldigvis for Madrid så har de Bale.

Waliseren har blitt mye mer populær det siste året og det hele startet med Rafael Benitez’ mislykkede opphold i klubben. Under Carlo Ancelotti så det ut som at Bale kom til å sendt ut av klubben, men det skjedde ikke. Benitez tok Bale under sin vinge og hjalp ham komme på rett vei til å bli klubbens nye gullgutt. Det var under den spanske treneren at man begynte å kjenne igjen Bale fra den tiden han var i Nord-London. En som stormet nedover flanken og også kunne være en dynamisk pådriver i midten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer