Vi kårer verdens beste fotballspillere:  Ydmyk, uselvisk og hardt arbeidende

FourFourTwo kårer de ti beste spillerne i verden basert på 2016. Nummer tre er Barcelonas farlige målmaskin Luis Suarez.

NUMMER TRE: Barecelonas Luis Suarez i kjent feiringsstil. Foto: S.Lau
NUMMER TRE: Barecelonas Luis Suarez i kjent feiringsstil. Foto: S.Lau Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(FourFourTwo) En gang ble det sagt at han var det svake leddet i «MSN». Nå er det utsagnet helt absurd. Luis Suarez har utviklet seg til å bli det mest produktive medlemmet av fotballhistoriens beste angrepstrio.

Han har blitt den beste spissen i verden og har tatt målscoringen til et fenomenalt nivå. Forrige sesong satt Suarez sin signatur på 40 scoringer, og vant det prestisjefylte Pichichi-troféet som ligaens toppscorer. Kampen om troféet var ikke lenger bare mellom Lionel Messi og Cristiano Ronaldo – det er nye tider. I tillegg sikret uruguayaneren seg den europeiske gullstøvelen, og nøyaktig som med Pichichi var han den første spilleren som vant den utenom de to spillerne.

Utvikling

På de siste fem kampene av fjorårets sesong scoret han utrolige 15 mål, og klarte samtidig å komme opp på samme antall målgivende pasninger som Messi. Det bygde på en imponerende debutsesong for spilleren, i en klubb flere tvilte på at ville passe inn. Suarez passet inn fra første stund og med Messi og Neymar ved sin side han har forbedret seg som spiller og konkurrerer på et høyere nivå. Ved å spille med så gode spillere så har uruguayaneren utviklet seg, noe som er imponerende med tanke på hvordan han spilte i Premier League.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer