- Vi kjenner svakhetene til Hirschfeld

Ordkrig før RBK - Tromsø.

(Dagbladet.no:) Rosenborg er det gjerrigste laget i Tippeligaen, og trønderne har bare sluppet inn 18 mål på 19 kamper denne sesongen.

Likevel mener Tromsø-trener Steinar Nilsen at han kjenner RBK-keeper Lars Hirschfelds svakheter. De to kjenner hverandre fra kanadierens tid i TIL.

I fjor høst bidro Hirschfeld sterkt til at Gutan beholdt plassen i Tippeligaen og gjorde det sterkt i UEFA-cupen.

- Siden vi har hatt Lars, kjenner vi hans svakheter, sier Nilsen ifølge Adresseavisen.

- Ingen åpenbare svakheter

Han ønsker ikke utdype hva disse er, men ordkrigen foran søndagens kamp på Lerkendal er uansett i gang. En kamp mellom topp og bunn i Tippeligaen.

Rosenborgs keepertrener Jørn Jamtfall mener Nilsen bommer på mål med utspillet sitt.

- Jeg kjenner Steinar og det der er et typisk utspill fra ham. Jeg skjønner at han prøver å psyke ut Lars, men slikt bryr han seg ikke om. Lars er en keeper uten åpenbare svakheter, sier Jamtfall til Adressa.

STOPPER DET MESTE: Lars Hirschfeld er burvokter på Tippeligaens gjerrigste lag, med bare 18 baklengs. Kanadieren har holdt nullen i sju seriekamper denne sesongen. Foto: SCANPIX
STOPPER DET MESTE: Lars Hirschfeld er burvokter på Tippeligaens gjerrigste lag, med bare 18 baklengs. Kanadieren har holdt nullen i sju seriekamper denne sesongen. Foto: SCANPIX Vis mer

Før denne sesongen valgte Per-Mathias Høgmo å vrake Espen Johnsen til fordel for Hirschfeld.

Kanadieren er den keeperen som ligger høyest oppe på Dagbladets spillerbørs, med poengsnitt på 5,32 (14. plass). Børsleder Chinedu Obasi Ogbuke har 6,29 poeng i snitt på sju kamper.PS! Etter lørdagens trening ble det klart at Sigurd Rushfeldt ikke er kvitt lyskeproblemene sine. Han bekrefter overfor Nordlys at han ikke blir klar til RBK-kampen.

Debatt

Hvem er Tippeligaens beste keeper?

- Vi kjenner svakhetene til Hirschfeld
FYRER OPP STEMNINGEN: Steinar Nilsen slenger meldinger sørover.