TIL BELGIA: Philippe Gilbert skal forsøke å vinne sammendraget, mens det skal spurtes for Thor Hushovd. Her snakker han med Tom Boonen under Tour of California. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM
TIL BELGIA: Philippe Gilbert skal forsøke å vinne sammendraget, mens det skal spurtes for Thor Hushovd. Her snakker han med Tom Boonen under Tour of California. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COMVis mer

- Vi kjører for Hushovd i spurtene

Til Belgia for å finne Tour de France-form.

Stephen Cummings, Philippe Gilbert og Thor Hushovd fronter et kruttsterkt BMC Racing til Belgia rundt. 2HC-rittet arrangeres fra onsdag til søndag denne uka. Gilbert vant 2011-utgaven av rittet, mens Tony Martin har vunnet de to foregående utgavene.

Åpningsetappen ender mest sannsynlig i massespurt, og det blir en av få muligheter for nordmannen i rittet.

- Vi stiller med et sterkt lag som kretser rundt Hushovd på flate etapper, Cummings på tempoen og Gilbert i sammendraget, sier Alan Peiper.

• VIDEO: Se procycling.nos "Bakom-videoer" fra Tour of Norway her!

De foregående årene har blitt avgjort under tempoetappen av Tony Martin, men Gilbert maktet altså å vinne på hjemmebane for tre år tilbake.

Hushovd ble nummer to bak Peter Sagen under en av etappene i Tour of California, og trenger flere gode resultater for å kjøre seg inn på Tour de France-laget til BMC.

Denne artikkelen er levert av sykkelnettstedet www.procycling.no!