- Vi kjørte dem av banen

Hoseth stolt av Molde etter seier mot Tromsø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLDE (Dagbladet): Molde - Tromsø 3-2

Ole Gunnar Solskjær og Molde ser ut til å ha lagt den siste ukas bråk bak seg etter at de leverte en imponerende forestilling i 45 minutter mot Tromsø i kveld.

Molde lå under 1-0 til pause, men tre mål i andre omgang sørget for en velfortjent seier til Solskjærs menn, til tross for et Tromsø-mål på overtid.

- De har to skudd på mål og får to mål. Det er svakt av oss, men vi kjørte dem av banen i dag. Vi var to-tre klasser bedre enn dem, sa Magne Hoseth i Dagbladets livesending etter kampen.

- Det var knallstertk av oss. Vi har hatt et voldsomt press på oss i det siste, og så spiller vi så bra fotball i dag. Dette gjorde vi for klubben, fansen, Gjelsten og Røkke, sier Hoseth.

Tromsø-kaptein Ruben Yttergård Jenssen mener Molde vant fortjent.

- Vi har hatt et par bortekamper der vi har leda, og det er jævlig bittert å gi det fra oss. Molde er et bra lag, og vinner fortjent i dag, sier Yttergård Jenssen.

Seks minutter Etter å ha ligget under 0-1 til pause mot et stramt og godt organisert Tromsø-lag, brukte Molde kun seks minutter i andre omgang på å åpne opp det kompakte Tromsø-forsvaret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer