- Vi klarer ikke å spore opp John Obi

United får ikke svar fra Chelsea.

(Dagbladet.no): De kaller seg verdens største klubb. Ikke rart Manchester United fyrer seg opp når dere siste kjøp, John Obi Mikel, stikker av til London med en agent.

I går kveld sto United-direktør David Gill fram på Manchester Uniteds egen TV-kanal, og forklarte situasjonen for fansen.

Eller, han prøvde å forklare.

- Vi klarer ikke å spore opp John Obi, dessverre. Vi sendte Jim Ryan over dit i går, men vi møtte ham aldri, sier Gill til TV-kanalen.

United har selvsagt fått beskjed av Lyn og direktør Morgan Andersen, at 18-åringen satte seg på flyet til London i dag tidlig.

Men rødtrøyene er sikre på at de finner ham.

- Han kan ikke holde seg i undergrunnen for alltid. Han ble sist sett på vei til London, noe som overrasker oss ekstremt, sier Gill.

Hvem Obi Mikel er hos, er nok ingen hemmelighet for folkene på Old Trafford, men United-direktøren nevner ikke Chelsea ved navn.

LYKKELIGERE TIDER: John Obi Mikel er så brennheit i England at Manchester United etterlyser ham på sin egen TV-kanal. Foto: SCANPIX
LYKKELIGERE TIDER: John Obi Mikel er så brennheit i England at Manchester United etterlyser ham på sin egen TV-kanal. Foto: SCANPIX Vis mer

Selv om han viste fram kontrakten på TV i går kveld, og har sendt kopier til det engelske fotballforbundet.

- Jeg er veldig skuffet. Vi har skrevet til en annen klubb, men de har ikke svart på brevene våre, sier direktøren.

Bare for 13 dager siden ble Obi Mikel presentert i Oslo i United-drakt. Alle var strålende fornøyde, og Lyn-direktør Andersen beskrev overgangen som den største i norsk fotball.

Men hela tida har Chelsea lurt i bakgrunnen. For 18-åringen sa til Dagbladet i vinter at han og allerede hadde kontrakt med Chelsea.

Og både Obi Mikel og flere av Lyns andre nigerianer har vært på trening med Stamford Bridge-laget.

Men det var før Obi Mikel, den spilleren Chelsea-manager José Mourinho beskriver som gullet, skrev under for Manchester United.


- Vi har rettighetene til spilleren, fastslo United-direktøren i går.

KOM FRAM! United-direktør David Gill mener Obi Mikel er nødt til å dukke opp, før eller senere.