Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi klarer oss uten Gerrard

Zenden kan steppe inn på skadeskutt Liverpool.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): • Følg Champions League direkte fra kl. 20.45.

Liverpool møter i kveldens Champions League Bordeaux uten sin største stjerne - Steven Gerrard.

Men mannen som kanskje erstatter Anfield-yndlingen tror Liverpool klarer seg fint uten sin lagkaptein.

- Steven Gerrard er ikke her, og det er ingenting vi får gjort med det nå, sier Bolo Zenden til Liverpools eget nettsted.

- Vi har spillere som kan steppe inn for å fylle hans roller, uansett om det skulle være sentralt på midtbanen eller på høyresiden. Jeg er ikke i tvil om at vi har kvaliteten til å erstatte Gerrard, og blir det meg så er jeg klar, fortsetter nederlenderen.

Men Gerrard er ikke den eneste røde som mangler i Frankrikes sør-vestre hjørne i kveld. Daniel Agger og Robbie Fowler er igjen på Merseyside med henholdsvis en skadet hånd og rygg, mens både Dirk Kuyt og Momo Sissoko er tvilsomme før kveldens oppgjør.

Liverpool står med fire poeng etter to kamper, mens Bordeaux står med ett poeng.

Akkurat det bruker Liverpool-manager Rafael Benitez for hva det er verdt i forkant av oppgjøret.

IKKE BEKYMRET: Bolo Zenden og Rafael Benitez tror Liverpool vil greie seg fint uten lagkaptein Steven Gerrard i kveldens kamp mot Bordeaux. Foto:AP
IKKE BEKYMRET: Bolo Zenden og Rafael Benitez tror Liverpool vil greie seg fint uten lagkaptein Steven Gerrard i kveldens kamp mot Bordeaux. Foto:AP Vis mer

- De vet de må vinne, for gjør de ikke det kan det bety enden på visa for deres del. De må framover på banen for å angripe, og da er det viktig at vi er solide bakover på banen, slår spanjolen fast.

•Din kommentar: Vinner Liverpool i Frankrike i kveld?

<B>PÅ PLASS:</B> John Arne Riise og Bolo Zenden under trening på fransk gress.