- Vi klarte å stifte det sammen

Ferguson snakker endelig om Nani-kuttet.

ÅPENT SÅR: Kuttet på leggen til Nani gikk inn til beinet. Jamie Carragher mottok gult kort for taklingen. Foto: EPA/LINDSEY PARNABY
ÅPENT SÅR: Kuttet på leggen til Nani gikk inn til beinet. Jamie Carragher mottok gult kort for taklingen. Foto: EPA/LINDSEY PARNABYVis mer

• I går: Ferguson brøt stillheten - så ble intervjuet fjernet

(Dagbladet): Etter tapet mot Liverpool søndag innførte United-sjef Alex Ferguson presseforbud for hele stallen.

Derfor kommenterte ingen i United taklingen fra Jamie Carragher på Nani, den som førte til et dypt, blødende kutt og en gråtende portugiser ute på Anfield.

På dagens pressebriefing i Manchester valgte Ferguson å snakke om flengen, uten å ta for seg Carragher eller nederlaget.

- Vi har klart å stifte det. Nå må vi bare passe på for infeksjoner. Hevelsen har gått ned, og det er godt nytt, sier Ferguson til Uniteds hjemmeside.

United-manageren fortalte at den raske, tekniske vingen mest sannsynlig går glipp av United tre neste kamper - inkludert FA-cupkvartfinalen mot Arsenal på Old Trafford i morgen kveld.

INFEKSJONSFARE: En ansatt i Manchester United publiserte nærbildet av Nani-kuttet. Foto: @craignorwood
INFEKSJONSFARE: En ansatt i Manchester United publiserte nærbildet av Nani-kuttet. Foto: @craignorwood Vis mer

- Å gi en dato er vanskelig. Om han er frisk til å spille mot Bolton er vanskelig å si. Men vi har en pause på to uker på grunn av landskampene, og vi håper han er klar etter det, sier Ferguson.

United skadeliste inneholder ikke bare Nani, men også Ji-Sung Park, Anderson, Antonio Valencia og Rio Ferdinand.

Mot Arsenal må United på nytt klare seg uten Ferdinand, men stoppermakker Nemenja Vidic er tilbake etter karantene. 

- Vi har endel skader. Jeg håper at noen er i orden mot Arsenal. Ved side av skader så er jo dette er en viktig cupkamp. Det er mot Arsenal og disse kampene er alltid spennende. Det er en sjanse til å komme til en semifinalen, så jeg skal bruke mitt beste lag. Jeg tenker ikke på tirsdagens kamp mot Marseille, sier Ferguson.

Selv er skotten i trøbbel hos det engelske fotballforbundet (FA) for sine uttalelser om dommeren etter Chelsea-kampen. Det er ikke dagligdags kost for Ferguson å tape to strake matcher mot erkerivaler.

- Jeg har sympati med meg selv, jeg har ikke hatt noen lett uke. Men du må se framover.

LIVERPOOL-SEIER: Alex Ferguson måtte se Nani bli båret av banen. Her takker United-sjefen sin motpart i Liverpool, Kenny Dalglish, for kampen. Foto: REUTERS/Phil Noble
LIVERPOOL-SEIER: Alex Ferguson måtte se Nani bli båret av banen. Her takker United-sjefen sin motpart i Liverpool, Kenny Dalglish, for kampen. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer