- Vi kommer ikke nærmere

Norges futsallandslag tapte knepent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tsjekkia-Norge 4-3 (4-2)

Norge spilte i kveld sin første kamp i andre del av EM-kvalifseringen i Romania, og var ingen hvem som helst som stod på andre banehalvdel. Tsjekkia er ranket som nummer 14 i verden på en liste hvor Norge ikke er med.

Norge gjorde seg på ingen måte bort i kampen og tok ledelsen allerede etter 6 minutter ved Stian Johnsen. Tsjekkia svarte direkte og minuttet senere stod det plutselig 2-1 til tsjekkerne.

- På dette nivået kan man ikke gjøre personlige feil. Vi blir tatt på senga i bakrom ved to anledninger som gjør at de går til pause med ledelsen de har, sier landslagstrener Esten O. Sæther.

Overrasket Norge kom under 1-4 før de reduserte en gang før pause ved Morten Ravlo. Landslagstreneren var både imponert og overrasket over at laget spilte jevnt mot laget som tok bronse i forrige EM.

- Vi gjør en veldig god kamp mot et lag som er tett opp til de beste. Jeg ble litt overrasket over at vi har kommet oss så fort, sier Sæther.

Norge stengte buret i den andre omgangen og kunne fort fått med seg poeng fra kampen. Først ble det redusering  til 3-4 og i sluttminuttene var Norge nære en utlikning.

- Vi kommer ikke nærmere enn vi gjorde i sluttminuttene. Ballen danset på streken noen ganger, sier Sæther.

Reelle muligheter Treneren mente det var gledelig å se at måten Norge spiller på skaper trøbbel for et så godt lag som Tsjekkia. Samtidig er han oppmerksom på at de neste to lagene Norge møter, også er sterke lag.

- De er omtrent på samme nivå. Romania og Slovakia ligger som nummer 17 og 21 på verdensrankingen. Men vi har reelle muligheter for å vinne.

Norge møter hjemmehåpet Romania til dyst 18.00 i morgen.

Kampfakta

Tsjekkia-Norge 4-3 (4-2)

Mål Tsjekkia: Janovsky 6'30, Belej 6'52, 11'34, Mares 9'29

Mål Norge: Johnsen 6'13, Ravlo 19'19, Sortevik 27'

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer