Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi kommer ikke til å gi oss

Brann-gutta sliter med å forklare Lyn-tapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Brann så ikke ut som noen gullkandidat i førsteomgangen mot Lyn i går kveld. De ble litt bedre etter pause, men ikke veldig mye.

Det tok en hel time før bergenserne skapte en sjanse i kampen.

Etterpå var Brann-gutta svært skuffet. Spesielt skuffet over hvordan de startet kampen på landslagsarenaen.

- Hvordan var tenninga før kampen?

- Den var på topp, så det er vanskelig å si hva som gikk galt, sier Eirik Bakke til Dagbladet.no.

Gir ikke opp gullkampen

Han ble sendt av banen etter to gule kort mot slutten av kampen, noe han var sterkt uenig i etterpå.

Den tidligere England-proffen var ikke aleine om å ha problemer med å forklare prestasjonssvikten i Brann.

HER HAVNER BRANN BAKPÅ: Espen Hoffs nydelige 1-0-scoring skapte en knekk i selvtilliten hos Brann-spillerne. Foto: Bjørn Langsem
HER HAVNER BRANN BAKPÅ: Espen Hoffs nydelige 1-0-scoring skapte en knekk i selvtilliten hos Brann-spillerne. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

- Jeg har ikke noen forklaring på det ennå. Jeg er bare skuffet over at vi ikke presterer bedre og dermed taper. Alle spillerne ga alt, men det funket ikke sammen. Da ser det sånn ut, sier lagkaptein Martin Andresen.

Verken han eller trener Mons Ivar Mjelde har gitt opp kampen om gullet ennå. Til tross for at Rosenborg kan være fem poeng foran når kvelden er omme og trønderne har spilt på Hamar.

Etter gårsdagens batalje på Ullevaal sa Mjelde rett ut at det så ut som det var Lyn som kjempet om gull. Han vet at de er nødt til å heve seg flere hakk om de skal klare å slå Rosenborg neste helg.

Lover fest på stadion

- Nå må sette oss ned og evaluere denne kampen. Mot Rosenborg får vi også tilbake Petter Vaagan Moen og Bjørn Dahl, sier Mjelde.

Men da er Eirik Bakke ute for bergenserne. Kantspilleren og backen vil imidlertid gi Brann mer bredde i spillet, og det vil komme godt med.

- Det blir uansett en fest på stadion på søndag. Vi kommer ikke til å gi oss og dette vil bli et sverdslag helt til siste slutt, sier Mjelde.

Med seier i kveld og tre poeng på Brann Stadion til helga, kan serien allerede være avgjort og Rosenborg mestere. Eirik Bakke tror ikke det skjer.

image: - Vi kommer ikke til å gi oss

- Jeg tror ikke noe som helst vil være avgjort før de siste kampene. Vi skal knuse dem på stadion, sier Bakke.

• Din kommentar: Er løpet kjørt for Brann, eller er alt åpent med hjemmeseier i Bergen neste helg?