- Vi kommer til å få svi

Roy Keane er misfornøyd etter to strake seirer.

Manchester United holder godt følge med Arsenal i toppen av Premier League, etter knepne seirer både mot Southampton og Everton den siste uka.

Seks poeng av seks mulige holder likevel ikke for United-kaptein Roy Keane. Han varsler at laget vil bli straffet i Champions League dersom spillerne ikke hever seg.

- Det er bekymringsverdig at vi har sluppet unna med det mot Southampton og Everton. Men mot topplagene i ligaen og Champions League klarer vi ikke det, sier iren til lokalavisa Manchester Evening News.

Det er spesielt fem baklengs som irriterer 32-åringen. Han håper ingen i klubben lar seg lure av to seirer.

- Faktum er at vi ikke kan gi bort mål. Vi var heldige mot Southampton og hadde litt flaks i annenomgangen mot Everton. Vi kommer til å få svi, sier kapteinen.

Han nekter å legge skylda på den bakre fireren, der blant andre dopingutestengte Rio Ferdinand mangler.

- Jeg vil ikke være for kritisk til forsvaret vårt. Vi ble slått på dødballer, og da var hele laget tilbake, sier Keane.

Lyspunktet for Keane mot Everton lørdag er at United vant 4-3 etter at liverpoollaget utliknet en tremålsledelse.

- Hvis du skal se på det positivt, må jeg si at det viste ryggrad hos spillerne våre.

  • Keane kan være i trøbbel med det engelske fotballforbundet etter det siste målet lørdag. Everton har fått klager fra fansen, som hevder at Keane, Gary Neville og Cristiano Ronaldo bannet og gjorde obskøne bevegelser mot dem.
SCORET RETT FØR SLUTT:</B> Her er Roy Keane først borte hos matchvinner Ruud van Nistelrooy på Goodison Park lørdag.