SPÅR SUPERJEVN PREMIER LEAGUE: Darren Fletcher spår at Manchester United vil snuble langt flere ganger enn de vanligvis har gjort, fordi kvaliteten på lagene i Premier League har hevet seg. Her feirer han vinnermålet borte mot Stoke med målscorer Chicharito. Foto: AP Photo/Simon Dawson
SPÅR SUPERJEVN PREMIER LEAGUE: Darren Fletcher spår at Manchester United vil snuble langt flere ganger enn de vanligvis har gjort, fordi kvaliteten på lagene i Premier League har hevet seg. Her feirer han vinnermålet borte mot Stoke med målscorer Chicharito. Foto: AP Photo/Simon DawsonVis mer

- Vi kommer til å tape mange flere poeng enn før

Darren Fletcher merker presset.

Seiersvante Manchester United-stjerner merker presset fra klubber som vanligvis ikke hører hjemme i toppen. Samtidig er rivaliseringen med London-klubbene knallsterk igjen.

De siste årene har det stort sett bare vært United og Chelsea som har kjempet om seriegullet. I år melder også Arsenal seg på med imponerende takter. I tillegg merker man at gapet ned til de «mindre» klubbene er blitt mindre.

- Standarden i serien har hevet seg, og de andre lagene er blitt bedre. Det er en krevende liga, og jeg tror vi kommer til å tape mange flere poeng enn i de siste sesongene, sier Darren Fletcher ifølge manutd.com.

United-midtbanespilleren forventer flere store overraskelser denne sesongen. I forrige runde røk for eksempel Chelsea på flaue 0-3 for Sunderland.

- Kampen om en plass blant de fire beste pleide å være avgjort på forhånd, men nå er mange lag involvert, sier Fletcher.

Lørdag skal United opp mot Wigan. Laget ligger fjerde sist, men kan likevel overraske mot United, som riktig nok ennå ikke har tapt en seriekamp i år. Det er imidlertid blitt uavgjort sju ganger på 13 forsøk.

Rooney tilbake?
- Vi vet at det blir en vanskelig sesong. Vi har en lang vei igjen å gå, og det er viktig at vi begynner å vinne flere kamper igjen, slår Fletcher fast.

United får kanskje med seg Wayne Rooney til oppgjøret mot Wigan. Han har vært ute av spill med en ankelskade, men har gjennomført en uke med intensiv trening i USA.

- En Rooney i form er en av de beste spillerne i verden. Vi håper han kommer tilbake i god form, sier stopper Rio Ferdinand.

- Wayne hadde en god uke i Oregon. Han har gjort det bra, sier manager Sir Alex Ferguson.

Chelsea topper tabellen så langt, men har Arsenal bare to poeng bak seg. Ytterligere bak lurer United, mens byrival Manchester City er tre poeng bak «storebror».

God statistikk
Arsenal-spillerne håper på tabelltopp etter helgens kamper. Da må byrival Tottenham, med stjernespilleren Gareth Bale i laget, slås lørdag. Noen timer senere skal Chelsea opp mot Birmingham.

Statistikken taler for Arsenal-seier. Bare én gang har «Gunners» tapt for Tottenham i serien de siste elleve årene.

Men å håpe på hjelp fra Birmingham, tredje sist, er kanskje å be om en litt for tidlig julegave. Birmingham-manager Alex McLeish håper uansett på en god forestilling mot Chelsea.

- Jeg må bare si til spillerne og fansen at vi håper Chelsea-spillerne reiser herfra og sier: «For en kamp det var, for en kamp de ga oss», sier han.

(NTB)