Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi kunne ligget under med fire til pause

Det snudde for FCK etter Fredheim Holm-mål.

SNUDDE KAMPEN: Ståle Solbakkens FCK reiste seg etter en dårlig start mot AaB. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
SNUDDE KAMPEN: Ståle Solbakkens FCK reiste seg etter en dårlig start mot AaB. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

|||FC København klarer ikke å få på plass en spillemessig stabilitet. Den tendensen fortsatte borte mot AaB, men det endte likevel med 2-1-seier.

Med en sterk første omgang med mange store sjanser burde AaB-spillerne ha avgjort oppgjøret før hvilen. Daniel Fredheim Holm sto for omgangens eneste nettkjenning, men nordmannens lag fikk en vanskelig annen omgang.

Solbakken må ha holdt litt av en tale i pausen, for det var et forvandlet FCK-lag som entret banen til annen omgang. Kynismen var tilbake i avslutningene og mål av Atiba Hutchinson sørget for 2-1-seier til hovedstadslaget.

- Vi kunne ligget under 0-3 eller 0-4 til pause. Vi hadde bra trykk etter pausen, med sju store sjanser på de siste 35 minuttene, sa Solbakken til NTB.

- Det var litt gambling da vi la om formasjonen i annen omgang. Jeg er veldig glad, sa den norske treneren.

FCK har plukket med seg 18 poeng så langt i høst. Det samme har AaB. Begge lag er tre poeng bak serieleder OB.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling