UTLIKNET TIL 2-2: Magne Hoseth satte inne 2-2 forbi keeper Håkon Opdal. Molde-spilleren mener MFK er like bra som i sølvsesongen. Foto: Svein Ove Ekornesvaag / Scanpix
UTLIKNET TIL 2-2: Magne Hoseth satte inne 2-2 forbi keeper Håkon Opdal. Molde-spilleren mener MFK er like bra som i sølvsesongen. Foto: Svein Ove Ekornesvaag / ScanpixVis mer

- Vi ligger veldig bra an spillemessig

Hoseth mener Molde er like bra som i 2009.

||| Molde - Brann 3-2

MOLDE (Dagbladet): Fjorårets doble sølvmedaljevinner har fått hardt skyts rettet mot seg den siste tida. Før avspark mot Brann  hadde Molde langt fra innfridd.

Skal vi tro Molde-profilen Magne Hoseth har man ikke latt seg stresse i rosenes by.

- Vi ligger veldig bra an spillemessig i forhold til skjema, det er bare målene som mangler. Vi må begynne å score på sjansene, sier Hoseth til Dagbladet.

Forklaringen er klar og enkel ifølge den medieglade averøyingen. Den har lite med Molde å gjøre.

Møter bedre lag
- Forskjellen fra i fjor er at vi møter bedre lag enn i begynnelsen av fjorårsesongen. I løpet av de seks første kampene i fjor møtte vi betydelig dårligere motstand. I år er det ikke like lett å komme inn i flyten.

Om kampen var målscorer Hoseth ikke mindre tydelig. Han var lite imponert over det Brann-laget presterte.

- Brann skapte lite hele kampen og vi har full kontroll føler jeg. Problemet vårt var at de var veldig effektive. Det er på det området vi må bli bedre.

Suksessoppskriften for resten av sesongen hadde Hoseth for hånden rett etter kampen — den var av det gode gamle slaget.

- Vi må være gode på trening og ha fullt trøkk der. Nå har vi 18-19 mann som kan gjøre lik jobb og det er ekstremt viktig og noe jeg ikke har opplevd tidligere i Molde.

Ære til Aalesund
Molde har begynt klatringen og nærmer seg naborival Aalesund som for øyeblikket kan betegnes som storebror. For første gang i sitt liv sender Hoseth en beundringsmelding i retning ett av sine største hatobjekt.

Om enn med et lite forbehold.

- All ære til Aalesund for deres innsats. De har virkelig prestert til nå. Men jeg merker meg at «Reka» ikke er helt fornøyd så vi får se nå.

MÅ SCORE MER: Hoseth, her mot Eirik Bakke, mener bare målene mangler. Foto: Svein Ove Ekornesvaag / Scanpix
MÅ SCORE MER: Hoseth, her mot Eirik Bakke, mener bare målene mangler. Foto: Svein Ove Ekornesvaag / Scanpix Vis mer