- Vi likte Solskjær, selv da han var i United

Fansen utenfor Villa Park er opprømt.

VIL HA SOLSKJÆR: Men Aston Villa-supporter Mark Kimnell forventer ikke at nordmannen skal gjøre underverker med klubben i løpet av én sesong, etter den stusselige 16. plassen sist.
VIL HA SOLSKJÆR: Men Aston Villa-supporter Mark Kimnell forventer ikke at nordmannen skal gjøre underverker med klubben i løpet av én sesong, etter den stusselige 16. plassen sist.Vis mer

BIRMINGHAM (Dagbladet): Det hersker optimistisk stemning på Villa Park, der supporterne summer av begeistring over nyheten om at Ole Gunnar Solskjær er aktuell som ny manager.

Mark Kimnell (45) har fulgt Aston Villa siden 6-årsalderen, men kan ikke huske sist han var så skuffet som etter årets sesong.

- Derfor ble jeg skikkelig opprømt over at de forsøker å ansette Ole Gunnar Solskjær. Et inspirerende og spennende valg, sier Mark Kimnell.

Forventer ikke mirakler
Han forteller at rapportene om hva Solskjær har fått til i sitt første år i Molde er overbevisende.

- Vi likte Solskjær som spiller, selv om han var i Manchester United. Du hadde alltid følelsen av at han spilte med hjertet og ga alt i alle situasjoner.

- Det er en sånn type vi trenger her, Jeg tror det vil bli et løft for Aston Villa. Men vi må gi Solskjær tid, vi kan ikke forvente underverker så dårlige som vi har vært i år, sier Mark Kimnell.

Bred støtte
Også på det engelske supporternettstedet villatalk.com, som var tidlig ute med å melde at Randy Lerners privatfly var på vei til Norge, er holdningen til Solskjær som ny sjef stort sett svært positiv.

Spekulasjonstråden om nordmannen er i løpet av ett døgn blitt over 70 sider lang.

- Solskjær har gjort det bra i Norge og har litt erfaring fra Man United. Men aller viktigst, han kan virkelig få med seg fansen og skape ny giv i Villa! Han står angivelig for attraktiv og angrepsrettet fotball - og vant tittelen på den måten. Imponerende, skriver en supporter som kaller seg HungryVillan.

PS! Etter det Dagbladet kjenner til skal Solskjær nå være på vei tilbake til Kristiansund igjen.

ER I BIRMINGHAM: Ole Gunnar Solskjær fløy med Aston Villas privatfly til Birmingham i dag formiddag. 
Foto: Lise Åserud / Scanpix
ER I BIRMINGHAM: Ole Gunnar Solskjær fløy med Aston Villas privatfly til Birmingham i dag formiddag. Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer