<strong>VEKKER OPPSIKT:</strong> Denne retrodrakta får sin runde i sosiale medier i England. Alexander Tettey bare ler.<br>Foto: Matt Bunn/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
VEKKER OPPSIKT: Denne retrodrakta får sin runde i sosiale medier i England. Alexander Tettey bare ler.
Foto: Matt Bunn/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

Tetteys nye drakt i Norwich får oppmerksomhet:

- Vi må bare holde kjeft og ta den på oss

- Bird poo-shirt, ja.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tredjedrakten til Norwich blir utskjelt av nesten alle, men selger godt. Alexander Tettey blir bare et eneste stort smil når han snakker om drakten med «fugleskitten».

– He he, tredjedrakten , ja. Bird poo, som de kaller den borte i England. Det er en retrodrakt. Den er ikke så «poppis», men jeg fikk høre fra markedsavdelingen at det er slike drakter som selger. Vi hadde en i fjor som solgte bedre enn hjemmedrakten. Det er en idé bak det dem holder på med, sier Tettey til NTB.

Forrige sesong var bortedrakten nesten lik, men da var den i helhvitt med svarte ermer. Denne gangen har Carrow Road sluppet draktdesignerne helt fri. Den hvite tredjedrakten har fått de klassiske «fugleskitt»-merkene som preget den gule hjemmedrakten fra 1992 til 1994.

Liker hvitt

Den drakten slapp heller aldri unna kritikk.

– Vi spillerne må bare holde kjeft og ta den på oss og blø for den, sier Tettey om drakten som har gått som en farsott i sosiale medier.

– Kler du den?

– Det er jo litt hvitt innimellom, he he. Jeg liker hvitt, men resten vet jeg ikke helt, sier Tettey før han igjen drar til med sitt klassiske latterbrøl.

– Det ser ut som fugleskitt?

– Bird poo-shirt, ja. Jeg har fått med meg det i mediene. Det er en retrodrakt fra tidlig på 1990-tallet, bare med litt omvendte farger, humrer midtbaneankeret.

Kjøpes til barna

– Den er blitt lagt godt merke til?

– Det er morsomt med oppmerksomheten. Det er en grunn til at de lager slike, for det skaper blest og interesse. Spesielt til barn selger det bra, sier Tettey.

Det er uklart om sønnen Milan løper rundt i tredjedrakten.

– Hva tror du motedesignerne i Milano tenker om en slik drakt?

– Det vet jeg ikke. Errea er jo italiensk, så du får vel snakke med dem, smiler Tettey.

Norwich kjemper om opprykk til Premier League. Laget har fått en god start på sesongen. Så gjenstår det å se om årets tredjedrakt blir av den ikoniske sorten.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer