Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi må bli bedre enn dette

Beckham ikke fornøyd, tross 1-0-seier mot Paraguay.

(Dagbladet.no): England-Paraguay 1-0

Tross den første seieren i en mesterskapsåpning siden VM 1998, var ikke kaptein David Beckham fornøyd etter kampslutt.

- Vi må bli bedre enn dette her. Vi må spille bedre fotball i neste kamp, men vi fikk de tre poengene vi ville ha, sa Beckham ifølge Sportinglife etter kampslutt.

- Vi ble slitne i andre omgang. Jeg tror det må være essensen, for vi er vanligvis sterke og vi er på et bra fysisk nivå.

Beckhamfrispark

David Beckham svingte inn et frispark fra midt på Paraguays halvdel etter tre minutter. Frisparket var hardt og landet på stopperkjempens Carlos Gamarras hode. Han klarte bare å forlenge ballbanen, og ballen fløy inn i lengste hjørne.

Og dermed hadde England fått en drømmeåpning.

England fortsatte med et aggressivt press og med stort ballinnehav. De store målsjansene ble det allikevel ikke ut av det. Inspirert av Tysklands langskudd-oppvisning i går, prøvde både Beckham, Gerrard og Lampard skuddfoten fra hold. Men foreløpig er det et stykke igjen til klasse a\'la Frings og Lahm.

HER SCORER GAMARRA: England tok ledelsen på et selvmål allerede etter fire minutter, og slo Paraguay 1-0. Men engelskmennenes forestilling imponerte ingen. Foto:AP/SCANPIX
HER SCORER GAMARRA: England tok ledelsen på et selvmål allerede etter fire minutter, og slo Paraguay 1-0. Men engelskmennenes forestilling imponerte ingen. Foto:AP/SCANPIX Vis mer

De flest endte høyt oppe i den engelske kolonien bak Paraguay-målet.

Svakt Paraguay

Paraguay var skuffende tamme framover, tross stjernespissens Roque Santa Cruz comeback. Nærmest kom Werder Bremen-spissen Nelson Valdez da han utnyttet en gratismulighet etter at Ashley Cole falt. Skuddet fra spissen som scoret mot Norge, strøk stolpen - på feil side.

Paraguay mistet også keeper Justo Villar tidlig, da han gråtende gikk av banen med skade.

Antiklimaks

Etter en fartsfylt og morsom førsteomgang, ble andreomgangen noe av et antiklimaks. England la seg lavere, og så ut til være fornøyd med å være et mål foran. Paraguay fikk bruke ballen mye mer, og skapte etterhvert målsjanser. Nærmest kom Nelson Valdez, Werder Bremen-spissen som herjet med Norge, da han skøyt like over fra kort hold etter en dårlig utboksing fra Paul Robinson.
- Utrolig varmt

Englands landslagssjef Sven Göran Eriksson var ikke tilfreds med spillet, men valgte å fokusere på de tre poengene etter kampslutt.
 
- Vi kan spille mye bedre enn dette, men jeg er fornøyd. I dag var det viktigste å ta tre poeng, sa han ifølge Sportinglife etter kampslutt.

- Vi må bli bedre enn dette

Og svensken mente varmen spilte på Paraguays lag.

- Det var en meget, meget varm dag og jeg tror det slo oss litt ut i andre omgang.

Frank Lampard på sin side syntes ikke det maglende finspillet var noe å bekymre seg over.

Ubekymret Lampard

Lampard leverte nok en gang en bra kamp, og viste igjen hvilken enorm skuddfot han har - selv om det ikke ble scoring i dag.

- Vi vet vi er bedre enn dette. Nå har vi en stund til å justere spillet vårt, og vil vil helt sikkert bli bedre, sa Chelsea-stjernen etter kampslutt.

- Vi åpnet utrolig bra, hadde et bra pasningsspill og fikk et tidlig mål. I andre omgangen tok varmen oss litt. Paraguay er mer vant til klimaet, men vi forsvarte oss godt og det er et av dagens store pluss i dag.

-Skuffende

Landslagssjef Åge Hareide var ikke nevneverdig imponert over England.

- England var gode defensivt, men svake framover på banen. Jeg tror nok det var litt taktisk at de la seg lavt i andre omgang, sa Hareide til TV2 etter kampslutt.

Heller ikke tidligere englandsproff Lars Bohinen ble styrket i troen på engelsk VM-gull.

- De sleit offensivt og spissene var svake sammen. Ingen av dem truer bakrommet, og da blir de ikke skikkelig farlige.

Bohinen syntes også stjernemidtbanen med Lampard og Gerrard har mye å gå på.

- Det er to meget bra spillere, men det blir ikke riktig balanse med de to sammen. De er begge offensive av legning.

Fortjent seier 

Men selv om England ble statiske og defensive i andre omgang, holdt det til å dra i land tre, tross alt, velfortjente poeng.

Dermed overvant de «åpningskampspøkelse».

Om dagens forestilling overbeviste nok til å tro på engelsk VM-gull, er en ganske annen sak.

•Din kommentar: Hva synes du om kampen?

</B>CROUCH OG "LILLE DRACULA":</B> Peter Crouch fikk stadig dømt frispark i mot seg av dommeren som bare går under navnet "Lille Dracula" i Mexico.
<B>ROYAL TILSKUER:</B>Også kronprins William dukket opp i Frankfurt i dag. Og klappet selvfølgelig da England scoret.
BECKS:David Beckham var anonym i dag, men sto bak seiersmålet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling