MÅLLØSE: George Mourad og Anthony Annnan i duell under kampen på Alfheim i går kveld. Tromsø beholdt serieledelsen etter 0-0-kampen, som er Rosenborgs andre strake kamp uten scoring. Foto: Hans A. Vedlog
MÅLLØSE: George Mourad og Anthony Annnan i duell under kampen på Alfheim i går kveld. Tromsø beholdt serieledelsen etter 0-0-kampen, som er Rosenborgs andre strake kamp uten scoring. Foto: Hans A. VedlogVis mer

- Vi må bli flinkere mot godt organiserte lag

To kamper på rad uten RBK-scoring.

||| TROMSØ (Dagbladet): Tromsø — Rosenborg 0-0.

Til tross for at det ikke ble en eneste scoring i toppkampen mellom Tromsø og Rosenborg i går kveld, var spillere og trenere enige: det var en god fotballkamp. Hovedgrunnen var mest av alt to godt organiserte forsvar.

Rosenborg-trener Erik Hamrén var fornøyd med det som var en tøff bortekamp.

- Det er to jevngode lag. Førsteomgangen er god fra vår side, mens Tromsø gjør en bedre andre omgang. Vi er relativt solide, mener den snart avtroppende RBK-treneren.  

- Tidvis veldig godAt det var en solid gjennomføring er også Tromsø-trener Per Mathias Høgmo opptatt av. Han mener det absolutt var en toppkamp vi fikk se ute på en våt og kald Alfheim Stadion.

- Vi gjennomfører tidvis en veldig god kamp. Andreomgangen vår er spesielt solid. Det var en god fotballkamp, mener Høgmo bestemt.

Etter kampen var det mye snakk om harde dueller og et par kontroversielle avgjørelser fra dommer Brage Sandmoen. Samtidig er man i begge lags leire opptatt av den gode erfaringen slike kamper gir.

- Det er en veldig god erfaring for oss å spille en slik toppkamp, medgir Per Mathias Høgmo.

To målløse på radFredrik Winsnes mener Rosenborg har en del å gå på når det gjelder kamper som i går. Trønderne har gått målløs av banen to kamper på rad. Det er sjelden kost.

- Vi må bli flinkere mot så godt organiserte lag. Tromsø har mye av det samme som vi møtte mot Lillestrøm forrige helg, solide bakover og gir bort få målsjanser, mener Winsnes.   

Torsdag tar Rosenborg i mot formsvake Stabæk på Lerkendal, mens Tromsø skal til Bergen å møte gamletrener Steinar Nilsen og Brann.

FORNØYDE MED KAMPEN: Både RBK-trener Erik Hamrén og TILs Per-Mathias Høgmo mente det var en bra kamp på Alfheim i går. Foto: Hans A. Vedlog
FORNØYDE MED KAMPEN: Både RBK-trener Erik Hamrén og TILs Per-Mathias Høgmo mente det var en bra kamp på Alfheim i går. Foto: Hans A. Vedlog Vis mer