«Vi må få svar på dette flaskemysteriet»

Etterlyser Carlsens faste varemerke.

INGEN FLASKE I INDIA: Magnus Carlsen har i løpet av sine fire første partier i India ikke tatt med sin karakteristiske drikkeflaske på bordet. Dette bildet er mot Veselin Topalov fra turneringen Norway Chess 2013. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
INGEN FLASKE I INDIA: Magnus Carlsen har i løpet av sine fire første partier i India ikke tatt med sin karakteristiske drikkeflaske på bordet. Dette bildet er mot Veselin Topalov fra turneringen Norway Chess 2013. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg VM-parti fire direkte her.

(Dagbladet): Magnus Carlsen og Viswanathan Anand kjemper om VM-tittelen i sjakk i India og alle de tre første partiene har endt med remis.

Et av Carlsens kjennemerker i forskjellige turneringer er hans drikkeflaske med appelsinjuice. Gjennom flere år har sjakkspilleren hatt med seg drikkeflasker med en blanding av appelsinjuice og vann.

Den har ingen sett så langt i VM.

- Både Magnus og Anand har et hvilerom med kjøleskap. Der har de drikke og for eksempel nøtter, sier Carlsen-manager Espen Agdestein til Dagbladet.

Mysterium? Under de fleste store turneringer har Carlsen hatt med seg flasken. Også i NRKs sjakkstudio ble dette et tema under direktesendingen i dag.

- Hvorfor ser jeg ikke noen flaske på bordet? Vi må få svar på dette flaskemysteriet, sa NRKs programleder Line Andersen.

Dagbladets sjakkekspert og stormester Einar Gausel mener det visuelle kan være grunnen til at Carlsen ikke har tatt fram den gule flasken så langt i VM.

- Det kan hende han har fått beskjed om å sette den igjen i pauserommet og at arrangøren helst vil unngå at den er for mye på skjermen. Det ser litt dumt ut med dress og saft, sier Gausel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer