Foto: LUCA BRUNO/AP
Foto: LUCA BRUNO/APVis mer

- Vi må gjøre alt annerledes

Zlatan før det andre møtet mot Real Madrid.

||| • Champions League direkte i livestudio fra kl. 20.45.

(Dagbladet): I morgen skal Zlatan Ibrahimovic igjen møte gamletreneren Jose Mourinho, når AC Milan tar imot Real Madrid på San Siro.

- Jeg hadde en god tone med Mourinho, men i morgen går vi ut for å vinne, og jeg kommer ikke til å tenke på ham. Etter kampen kan vi prate, men først vil jeg konsentrere meg om kampen, sier Zlatan.

I det forrige møtet ble de til tider rundspilt av et imponerende Real Madrid-lag, og Ibrahimovic mener at alt må gjøres annerledes i dagens møte.

- Vi må gjøre det motsatte av hva vi gjorde i den forrige matchen, sier Zlatan på pressekonferansen før kampen ifølge Expressen.

- De fikk dominere og vi var alt for langsomme. Heldigvis er det en kamp til, og nå har vi sjansen til å vise at vi er like sterke, hvis ikke sterkere, som Real Madrid.

Scorer rekordlite AC Milan ligger fem poeng bak serieleder Lazio, etter ni kamper. Det er ikke mye så tidlig i sesongen, men milaneserne har ikke vært det fyrverkeriet mange forventet da Zlatan Ibrahimovic og Robinho kom til klubben.

Angrepsrekka deres har gullkanter på papiret, men har ikke slått ut i full blomst til nå.

Ifølge Corriere della Sera har laget det dårligste scoringssnittet på over ti år. I 2005/06 scoret Milan 2,1 mål i snitt per kamp. Så langt denne sesongen har de rødsorte bare 1,4.

- Blir bedre og bedre Zlatan har derimot kommet godt fra sine første måneder i klubben, med fire seriemål og tre i Champions League.

- Jeg føler meg fri i spillestilen og forsøker å hjelpe lagkameratene mine. Vi blir bedre og bedre kjent, og forstår hverandre bedre på banen, sier han.

I helgen tapte de storkampen mot Juventus, deres andre ligatap denne sesongen.

- Vi var bedre enn Juventus, men de scoret to mål. Jeg brente noen sjanser, det pleier jeg ikke gjøre, sier en selvsikker svenske.